Apa Nova Veolia își păstrează titlul în Campionatul de Fotbal Sports Events!

Apa Nova își păstrează titlul după victoria dramatică din finala cu VTM.

Meciul a fost unul cât se poate de echilibrat ambele echipe alegând o tactică mai mult preventivă decât una ofensivă, astfel încât ocaziile de gol au fost destul de puține, cu un plus poate în favoarea vulpoilor.

VTM a început foarte decisă partida, reușind să înscrie încă din primul minut și începând practic meciul de la scorul de 1-0, obligându-și astfel adversarul să alerge spre egalare. Ceea ce a și făcut Apa Nova, eforturile fiindu-le încununate destul de repede prin golul din minutul 8. Până la pauză lucrurile au continuat în același fel, ducându-se o luptă mai mult la centrul terenului, astfel că rezultatul a rămas egal.

În repriza secundă am putut vedea același scenariu, vulpoii înscriind destul de repede și creându-și și alte ocazii pe contraatac, în timp ce Apa Nova nu și-a pierdut speranța și a căutat încontinuu egalarea care s-a produs poate când nimeni nu se mai aștepta, la o fază ce nu anunța nimic. A fost un aut de margine executat inteligent de Florin Stănescu, șutul acestuia fiind deviat ușor și intrând în poartă spre surprinderea tuturor celor prezenți.

Cele 2 reprize de prelungiri ce au urmat nu au adus nici o modificare, fiecare dintre echipe știind că primirea unui gol ar fi putut însemna în mare parte pierderea meciului.

S-a ajuns astfel la executarea loviturilor de departajare acolo unde primii 5 executanți din fiecare echipă au înscris dar apoi, indecizia desemnării celui de-al șaselea executant din tabăra vulpoilor a creat o oarecare presiune ce și-a pus amprenta pe Cosmin Zamfirescu, acesta șutând pe lângă poartă și trimițând astfel titlul de campioni celor de la Apa Nova.

Ambele echipe trebuie însă felicitate pentru prestație, executarea de lovituri de departajare fiind în cele din urmă și o loterie a norocului.

În finala mică, Kruk a trecut cu 7-6 de Radio România după o partidă foarte bună și își încununează astfel un sezon excelent, ținând cont ca anul trecut pierdeau meciul de baraj și erau eliminați, iar acum reușesc să obțină medaliile de bronz.

În cadrul festivității care a urmat, după obișnuita tombola unde majoritatea din cei extrași au fost jucătorii de la Apa Nova, au fost premiate pe rând echipele promovate direct în Liga 1, Adobe România și ING Bank, golgheterul Ligii 1 – Alexandru Bobric (Cyrom), golgheterul Ligii 2 – Daniel Mande (Microsoft), cel mai bun portar Liga 1 – Robert Marincescu (Apa Nova), cel mai bun portar Liga 2 – Adrian Miron (Bitdefender), jucătorul campionatului Liga 2 – Bogdan Nicoliță (Adobe), jucătorul campionatului Liga 1 – Ștefanel Udroiu (VTM) și bineînțeles au fost acordate medaliile celor 3 echipe de pe podiumul Ligii 1 – Kruk, VTM și campionii de la Apa Nova.

Felicitări tuturor învingătorilor, dar și învinșilor, mulțumim pentru prezență și sperăm din toată inima că întreaga competiție a fost o reală plăcere pentru toți de a face mișcare și a antrena spiritul de echipă și vă așteptăm cu o nouă ediție marca Sports Events la toamnă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.