VIDEO: Parcul Titan pe harta competițiilor sportive europene

Invitatii emisiunii „În Comunitate” de astăzi au fost Cosmin Barbu, sef departament in Primaria sectorului 3, Marius Mihai Grigore de la Bucharest Sport Club si prin telefon ni s-a alaturat Peter Klotz presedintele Federatiei Române de Triatlon. Ce i-a adus pe toti impreuna in studioul Bucuresti FM a fost competitia de nivel european Titans Triathlon care se va desfasura incepand de vineri (22 iunie) si pana duminica (24 iunie) in Parcul Titan.

Evenimentul – pe langa faptul ca va reuni sportivi de toate varstele, de la copii la veterani – pune parcul Titan pe harta competitiilor sportive europene.

Competitia se va desfasura pe parcursul a trei zile in zona scenei si va debuta vineri cu o ceremonie de deschidere in Zona Sport Expo. Apoi viitorii concurenti se vor familiariza cu traseul de concurs, la  familiarizarea cu traseul pentru biciclete politia fiind pregatita sa insoteasca coloana de biciclisti.

Sambata va fi o zi dedicata copiilor pana la 13 ani. Acestia vor participa pe categorii de varste la Triatlon incepand cu orele 7.55.

Duminica sunt asteptati sa intre in intrecere sportive de la 14 la categoria “seniori”. Pentru mai multe detalii consultati si site-ul www.titantriathlon.ro

Asadar bucurestenii cu mic cu mare sunt asteptati in aceast week-end in Parcul Titan.

Bucuresti FM este partener media al “Titans Triathlon”.

Vezi aici arhiva emisiunii În Comunitate!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.