Se cunosc echipele finaliste din Campionatul de Fotbal Sports Events

Aseară pe terenul de la Sud Arena au avut loc meciurile retur din cadrul semifinalelor și barajelor.

VTM nu a avut milă de Radio România nici în manșa secundă, administrându-le și de această data 8 goluri în detrimentul a doar 3 primite și accede astfel într-o manieră triumfătoare în marea finală. De partea cealaltă, celor de la Radio România le rămâne din nou consolarea finalei mici unde speră să își revină după cele 2 eșecuri la scor în față vulpoilor.
Apa Nova profită de neprezentarea Kruk și așteaptă de asemenea încrezătoare marea finală care se anunța una cât se poate de echilibrată și de disputată.

La baraj, Cyrom tranșează destul de clar meciul retur cu Bitdefender. S-a simțit revenirea golgheterului Alex Bobric, care și-a ajutat din plin echipă în victoria cu 5-2. Cei de la Bitdefender vor rămâne să se lupte și la anul pentru promovarea în Liga 1.
Surpriza serii au oferit-o cei de la Microsoft. După înfrângerea la limită în partida țur, aceștia se ambiționează și fac un joc mare, poate cel mai bun al lor de până acum, îngenunchindu-și adversarul de la Deloitte, o echipă care a avut totuși rezultate remarcabile în acest sezon de Liga 1 dar care poate a intrat mult prea relaxată în această dublă manșă. Golgheterul ligii 2, Daniel Mande, are din nou o prestație de excepție fiind cel mai bun jucător de pe teren, reușind astfel să își poarte echipa către viitorul sezon de Liga 1.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.