Incep sferturile de finală la tenis de masă Sports Events!

În această seară, începând cu ora 19:30, la Club IDM se desfășoară meciurile fazei de sferturi si meciurile de clasament ale Campionatului Corporate de Tenis de Masă Sports Events.

După definitivarea soartei din grupele inferioare, capii de serie își păstrează pentru moment aura de învingători și pleacă de pe prima poziție, rezultând două meciuri frumoase între NOBEL-GOTHAER ASIGURARI 2 și APA NOVA VEOLIA – ADOBE ROMAIA.

Nici locul al doilea din fiecare grupă nu se lasă mai prejos și promit meciuri spectaculoase, astfel vom urmări un schimb sensational de mingi între WIPRO ROMANIA 1 – NTT DATA și MICROSOFT ROMANIA – TELEKOM ROMANIA.

În continuare se vor prezența clasații în linie dreaptă din cele două grupe pentru a stabili clasamentul locurilor 5-18. Atmosfera va fi puțin mai relaxată și astfel pot rezulta meciuri frumoase, însă lupta tot trebuie dusă până la capăt cu același fair-play, ambiție și energie cu care am fost obișnuiți pe tot parcursul desfășurării campionatului.

Meciurile în ordinea clasamentului se vor dispută între ADP – OPTAROS, urmat de GOTHAER ASIGURARI 1 – WIPRO ROMANIA 2, CYROM ROMANIA – GENPACT ROMANIA, HPE – HP INC 2 și HP INC 1 – SAP ROMANIA.

Rămâneti conectați online pe București FM pentru a afla rezultatele tuturor meciurilor programate în această seară.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.