VIDEO: Loredana, Brenciu și Chirilă s-au bătut pe ei! Ascultă aici doi tineri foarte talentați

#BeInstapeFM este despre tineri talentați, autentici și care îți promit să fie următorii tăi artiști preferați.

Totul se întâmplă pe instagramul bucureștifm, acolo unde trebuie să ne urmărești.

După prima săptămâna știm cu siguranță numele primului finalist. Laurian Manta are 33,33% șanse să fie marele câștigător #BeINSTApeFM și să cânte o piesă alături de vedeta lui preferată și să se audă în FM.

În cea de-a doua săptămână de concurs, Amedeo Chiriac și Polly au luptat să îl confrunte în finală pe Laurian. Câștigător la puncte, doar unul. Senzația sezonului 2017 de la Vocea României, Amedeo, i-a uimit și pe ascultătorii BucureștiFM.

Emoțiile au fost imense pentru că am avut o votare strânsă și în această săptămână. Polly a fost confundată cu Nicole Cherry, după ce a cântat live ,,Memories” și a fost la o distanță de doar patru voturi față de Amedeo.

Cine este Amedeo Chiriac?

Are doar 20 de ani și a venit din Călărași. Tânărul este unul dintre artiștii care visează să-și scrie singur piesele pe care, ulterior, să le fredoneze toată țara.
Cea mai nouă ipostază pe care o încearcă este teatrul pentru copii: ,, Am avut emoții pentru #BeInstapeFM. Sutele de voturi și reacții pe care le-am primit m-au încurajat, dar m-au făcut să mă simt și responsabil. Știu că urmează o finală grea, îl voi concura pe Laurian, cu care sunt prieten. “, spune el.

Luni, de la 8:30, Gabriel Fereșteanu vine în matinal pentru a-i anunța pe ultimii doi concurenți din campania #BeInstapeFM: ,,Am păstrat o surpriză pentru ultima săptămână de confruntări, una dintre concurente este foarte cunoscută, dar nu vă spun mai multe. Abia aștept să vă povestesc și despre noii concurenți, luni de dimineață”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.