Horoscop de weekend, 16 – 17 iunie

București FM îti oferă predicțiile astrologice.

Horoscop de weekend, 16 – 17 iunie

BERBEC
Succesul va apărea în viață voastră mai repede decât credeți, chiar dacă acum nu considerați asta. Concentrați-vă pentru că la momentul respectiv să nu pierdeți din vedere.

TAUR
A sosit un moment important în relația voastră. Anumite momente care vor avea loc în acest weekend vă vor îndemna să faceți alegerea decisivă. Există posibilitatea să vă oficializați relația.

GEMENI
Este un moment prielnic schimbărilor. Aveți încredere în propria persoană, îndrăzniți să visați pentru că vă pregătiți de o perioadă extrem de interesantă în care orice este posibil pentru voi.

RAC
După câteva săptămâni aglomerate, acest weekend se anunță a fi unul liniștit și lipsit de evenimente majore. Va fi o pauză binevenită.

LEU
Relația cu persoana iubită se schimbă în bine pe zi ce trece. Respectul și încrederea reciprocă se amplifică, iar declarațiile și promisiunile de iubire sunt la ordinea zilei.

FECIOARĂ
Vă veți simți extraordinar în compania prietenilor în acest weekend. Fie că ieșiți în oraș, fie că petreceți o seară liniștită, compania lor este tot ce aveți nevoie ca să vă încărcați bateriile pentru o nouă săptămână.

BALANŢĂ
Profitați de aceste zile libere și distrați-vă mai mult. Ieșiți cu prietenii, mergeți la cumpărături sau pur și simplu îi chemați pe toți și stați de vorbă. Astfel o să scapaţi și de starea proastă din această săptămână.

SCORPION
Vă lăsați ghidați de sentimente în aceste zile. Puneți suflet în toate activitățile și parcă toate vă ies mai bine cu puțină dragoste. Atenție însă la deciziile pe care trebuie să le luați.

SĂGETĂTOR
Emoțiile de care aveți parte în acest weekend își vor pune amprenta asupra voastră toată săptămâna următoare. Toate aceste lucruri vă vor ajuta să priviți oamenii din jur cu alți ochi și să fiți mai conștienți atunci când aveți încredere într-o persoană din anturaj.

CAPRICORN
Sunteți puși în avantaj de ceea ce a făcut cineva. Nu a fost cu intenție, însă pentru voi este perfect. Ceea ce ați pus în practică va avea parte de un succes fantastic.

VĂRSĂTOR
Două zile de treabă. Nici să nu vă gândiți să vă faceți planuri de plecare pentru că nu o să aveți timp. Treburile casnice sunt prioritatea voastră, iar familia se bazează pe voi.

PEŞTI
Este vremea să petreceți. Primiți câteva vești excelente și luați imediat o șampanie pentru a sărbători. Nu o să vă opriți până duminică seară, când veți fi epuizați.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.