VIDEO: EXCLUSIV – Lidia Buble va face o colaborare cu IRIS

Cămașa la purtător și proaspăt ieșită de sub apă! Lidia Buble a stat la povești matinale cu Răzvan și Marius.

Lidia și-a adus aminte de perioada copilăriei și cum era într-o casă cu 11 copii versus cum este acum cu 30 de nepoți: “Să vezi cum e de sărbători, că nu avem toți loc în casă. Trebuie să cerem autorizație în fața primăriei, ca să punem o masă acolo.”

Deși “Cămașa” reprezintă ceva special pentru ea, fiind o piesă pe care și-a dorit-o mult, iubește noul single – “Sub apă”. Atât de mult încât, pentru a filma clipul, a învățat să înoate în numai două ore și a stat sub apă aproximativ 11 ore: “Am trecut repede peste teamă și m-am simțit ca o sirenă. Însă, când am ieșit de sub apă, nu mai vedeam. Absolut deloc. Nu glumesc.” Cu toate acestea, nu va sta departe de apă, întrucât pleacă într-o vacanță de 9 zile în Maldive.

“Am primit cadou de ziua mea, care a fost pe 9 iunie, o excursie de la Răzvan și plecăm 9 zile până în Maldive. Mi-am dorit mult să ajung acolo. Nu am mai fost de 2 ani în vacanță, pentru că am avut foarte mult de muncă. Au fost multe concerte și trebuia să le onorez. Am și pentru anul viitor, deja sunt semnate contractele. Dar, acum a avut Răzvan grijă de mine și plec în concediu.”

Dacă vrei să afli care este cea mai mare bucurie a Lidiei, de ce piesele ei sunt mai triste, ce își dorește când cineva îi ascultă piesele sau care este locul în care ar vrea să evadeze, vezi VIDEO.

Lidia Buble se pregătește să lanseze în toamna primul său album: “Vreau să fie un album în adevăratul sens al cuvântului, cu zece piese – toate noi. Vreau să fac și un bonus track, cu toate piesele de acum. Pe album vor fi niște colaborări la care nici nu vă așteptați. Voi avea legende pe album: artiști mari, foarte, foarte iubiți. IRIS este unul dintre aceste nume. De foarte mulți ani mi-am dorit să cânt o piesă cu ei. Virează mult spre muzica rock. Acolo mă simt eu bine. Mi se potrivește și timbrul vocal. Îmi doresc ca această piesă să fie următorul single.”

Vezi aici arhiva emisiunii !Bună dimineața, București”!

Lasă un răspuns