Horoscop vineri 15 iunie

Sursa foto: ph-online.ro

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop azi, 15 iunie

BERBEC
Astăzi este o zi crucială pentru un proiect destul de important, așa că trebuie să vă concentrați asupra acestui lucru. Nu lăsați nimic altceva să vă distragă atenția.

TAUR
Ziua este menită provocărilor în tehnologie. S-ar putea să vi se pară că nimic nu mai funcționează, dar veți beneficia de ajutorul unui coleg de serviciu.

GEMENI
Aveți nevoie de mai mult optimism în viața voastră, iar prietenii sunt dispuși să vă ajute. O cură de câteva zile în afara orașului pare a fi Soluția ideală.

RAC
La serviciu nu se va întâmpla nimic ieșit din comun, iar cei de acasă au grijă să nu vă supere. Va fi o zi liniștită.

LEU
Este un sfârșit de săptămâna minunat pentru voi. La serviciu vă așteaptă o surpriză care vă va face ziua perfectă.

FECIOARĂ
Aveți multe idei bune, așa că este cazul să vă depășiți teama de a face propuneri. Cineva s-ar putea să fie mai mult decât încântat să investească în planurile voastre.

BALANȚĂ
Munciți foarte mult astăzi ca să fiți siguri că în weekend puteți sta relaxați și puteți face tot ce vă doriți. Pe seară oboseală o să își spună cuvântul.

SCORPION
Zgomotul și agitația din jurul vostru va împiedică să vă concentrați asupra a ceea ce faceți. Găsiți până la urmă un loc în care să vă desfășurați activitatea în liniște.

SĂGETĂTOR
Urmează o perioadă agitată, dar și plină de voie bună. O să vă revedeți cu oameni dragi și o să stați de vorbă ore în șir.

CAPRICORN
Câștigurile financiare de astăzi vă dau posibilitatea să vă cumpărați un accesoriu pe care vi-l doriți de multă vreme.

VĂRSĂTOR
E posibil să faceți cunoștință cu cineva care o să vrea să facă parte din viață voastră și are șanse mari să se-ntample așa.

PEȘTI
Astăzi aveți parte de o zi liniștită alături de persoană iubită. Vă relaxați, vă faceți planuri de vacanță, iar pe seară este posibil să primiți o veste bună din partea unui membru al familiei.

Lasă un răspuns