VIDEO: Ramona Nerra – ”Nu știu dacă m-aș întoarce în România definitiv.”

Ramona Nerra a aterizat din Germania direct în studioul București Fm, pentru a cânta live noul ei single, dar și pentru a sta la povești romano-germane cu Răzvan și Marius.

Trăiește în Germania de 17 ani, însă nu poate sta departe de țara natală. Astfel că, după participarea la ”Vocea Germaniei”, a urmat ”Vocea României”, selecția pentru Eurovision 2016 și lansarea în industria muzicală de aici a single-ului “Sorry (for you)”. În Germania se simte foarte bine, nemții primind-o cu brațele deschise din primele luni de când s-a mutat în Düsseldorf.

România rămâne țara ei și revine ori de câte ori este nevoie. Însă, artista spune: ”Nu știu dacă m-aș întoarce în România definitiv.”

În studioul BFm a venit alături de doi dintre membrii trupei The Humans – Adrian Tetrade și Alexandru Cismaru: “Mă cunosc cu ei de vreo 17 ani. Prima noastră cântare a fost la Paris. Acolo ne-am cunoscut. Adi avusese un accident de mașină și nu venise la primele cântări. Abia la Paris ne-am cunoscut.”

Dacă vrei să afli cum ar cânta piesa “Sorry (for you)” în oltenește, care sunt cele trei motive pentru care trebuie vizitat Düsseldorf sau ce ar fi vrut să fie dacă nu ar fi ales muzica, vezi VIDEO.

Ramona Nerra spune că ea compune de ceva ani și mereu scrie despre situații care i s-au întâmplat: “Și «Sorry (for you)» e pornită de la una dintre acele situații. Am zis să o spun în mod haios și am ales să fiu ironică pe tema despărțirii.”

Piesa este în colaborare cu Dr. Marco feat. Mnday.

Vezi aici arhiva emisiunii ”Bună dimineața, București!”

Lasă un răspuns