Simona Halep participă la campania de salvare a copiilor născuţi prematur

Simona Halep continuă de patru ani să fie alături de Dorna, în cadrul campaniei de strângerea de fonduri necesare achiziţionării de incubatoare şi echipamente medicale necesare salvării copiilor născuţi prematur.

În cadrul evenimentului de azi, marea noastră campioană proaspătă câştigătoare a Grand Slam-ului de la Roland Garros, a fost înconjurată de câţiva copii, care au venit pe lume mult mai devreme şi care datorită profesionalismului doctorilor şi a aparaturii existente doar în unele spitale din România, sunt acum în viaţă.

Campania de anul acesta organizată de Dorna în parteneriat cu organizaţia Salvaţi Copiii România, are un concept special. Pornind de la faptul că pentru majoritatea dintre noi o secundă luată separat nu înseamnă foarte mult, în schimb pentru micuţii veniţi pe lume prematur, ea poate însemna viaţă.

Toţi cei care doresc să susţină această cauză pot da un click pe site-ul Dorna.ro, pe orice banner online la companiei, sau pe pagina oficială de Facebook, Dorna România.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.