Prima fază a Campionatului de Fotbal Sports Events a ajuns la final!

Astăzi putem trage concluziile după terminarea celor 14 etape din prima fază a campionatului.

În Liga 1, favoriții se impun fără prea mari probleme, așa cum prevedeau și calculele hârtiei, Apa Nova și VTM terminând în fruntea clasamentului la egalitate de puncte, dar despărțite de rezultatele mai bune ale campionilor în meciurile directe. Radio România a avut și ea un traseu bun, reușind o nouă calificare în semifinale, iar surpriza s-a numit Kruk. Aceștia termină pe locul 4, după un retur foarte bun în care au reusit o serie de 4 victorii, 1 egal și 2 înfrângeri.

După ce la finalul turului se afla pe loc retrogradabil, Deloitte reușește să își revină pe final, legând la rândul ei mai multe victorii care o urcă în clasament până pe poziția 5, pregătindu-se astfel de baraj. Tot la baraj vor fi prezenți și cei de la Cyrom, care deși plecau cu o șansă mare pentru semifinale, nu reușesc acest lucru. Se mulțumesc însă cu titlul de golgheter obținut de Bobric Alexandru.

HP Inc., după un început de campionat foarte bun, își pierde mai mulți jucători importanți, astfel că nu reușește să mențină același ritm până la final și trebuie să se recunoască retrogradată. O altă echipă nou promovată, UPC, deși ne-a demonstrat în câteva meciuri că pot presta un joc colectiv foarte bun, nu obține decât 8 puncte ceea ce este echivalentul retrogradării directe.

În Liga II am avut parte de o luptă până în ultima etapă între primele 2 clasate. După ce și-au împărțit pe rând șefia clasamentului, în meciul decisiv din chiar ultima rundă, Ing Bank învinge Adobe și sărbătorește astfel titlul de campioană. Trebuie să felicităm însă ambele echipe pentru prestațiile constant solide avute și ne așteptăm la aceleași meciuri frumoase și în ediția viitoare în Liga 1.

Bitdefender se mulțumește cu un meci de baraj cu toate că termină la egalitate de puncte cu Adobe, ocupanta locului 2. Cealaltă prezență la baraj se numește Microsoft, o surpriză plăcută a ediției, care dă în același timp și golgheterul la zi, Daniel Mande.

NTT Data deși și-a propus mai multe la început de drum, nu reușește să termine între primele 4 echipe, dar jocul în creștere de la etapă la etapă le dă mari speranțe pentru sezonul viitor.

O altă echipă care a sperat și a fost la un moment dat în cărți pentru locul de baraj se numește HPE, care a pierdut însă duelurile importante cu principalii contracandidați, astfel că termină pe 6.

Claim și SAP termină dezamăgitor pe ultimele 2 poziții, prestațiile de la actuala ediție trebuind să le sugereze să schimbe.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.