Bubble Shooter

Sursa foto: astuces-fb.com

Chill out, soft, easy și funny. Sau, mai pe scurt, Bubble Shooter, un joc pe care îl putem găsi în secțiunea Instant Games de pe platforma Facebook.

Fiind vorba de Bubbles, presupun că toată lumea știe cum se joacă astfel de jocuri. Tragem cu niște bile colorate aflate la baza ecranului, bile care ne apar într-o secvență random. În partea de sus a ecranului se află diferite formațiuni de bile, colorate și ele, pe care le vom desprinde cu ajutorul unor lovituri foarte bine țintite.

Spre deosebire de multe alte jocuri de acest tip, în Bubble Shooter nu ne zorește nimeni. Și mai mult decât atât, nici nu începe să coboare tavanul atunci când numărul de bile prezente pe ecran devine prea mare. Este adevărat, numărul de lovituri de care dispunem este relativ limitat, dar din punctul meu de vedere sunt mai mult decât suficiente pentru a rezolva fiecare nivel în parte.

Un alt avantaj al lui Bubble Shooter este acela că traiectoriile probabile pe care ne vom trimite bilele sunt afișate pe ecran, lucru ce ne va face să ne calculăm mult mai ușor unghiurile pentru fiecare lovitură pe care o expediem.

Jocul este, așa cum spuneam, foarte simplu. Dacă dorim totuși să-l facem un pic mai greu, putem încerca să obținem toate cele trei stele de dificultate aferente fiecărui nivel, ceea ce înseamnă de fapt să rezolvăm nivelul cu un număr optim de lovituri.

Alături de Minesweeper și Solitaire, jocurile de tip Bubbles au fost multă vreme o cauză pentru conflictele dintre șefi și subalterni. Dar acest lucru se întâmpla pe vremea când nu se puteau juca decât pe calculator și trebuiau date repede la bară în momentul în care intra șeful pe ușă. Acum, de când se pot juca și pe mobil sau pe tabletă, nu cred că mai este vreo problemă pentru cineva să se distreze cu Bubble Shooter cât e ziua de lungă…

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.