Horoscop miercuri 13 iunie

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop azi, 13 iunie

BERBEC
Sunteți agitați, dar într-un sens bun. Vestea pe care o ateptați  nu întârzie să apară și este exact ceea ce lipsea din viața voastră pentru ca puzzle-ul să fie complet.

TAUR
Sunt zile ideale pentru a comunica. Nu vă opriți din pălăvrăgit cu prietenii și să vă distrați tot timpul, însă e nevoie să vă ocupați și de treburi importante. Dacă vă urmați intuiția, nu aveți cum să greșiți.

GEMENI
Sunteți plini de energie și faceți față cu ușurință tuturor provocărilor. Sunteți mai curajoși și depindeți mai puțin de dorințele și afirmațiile celorlalți, motiv pentru care sunt șanse mari ca orice vă propuneți să se finalizeze în favoarea voastră.

RAC
Câștigați respectul unor oameni, pentru că le săriți în ajutor atunci când nu se așteptau. Astfel de persoane vă redau încrederea în cei din jur și simțiți că oricine are și o latură bună, chiar dacă e bine ascunsă.

LEU
Chiar dacă nu e deloc specific vouă, dați dovadă de prudența în ceea ce privește cheltuielile. Sunteți foarte atenți pe ce dați banii și nu faceți investiții pe termen lung de care nu sunteți foarte siguri.

FECIOARĂ
Vă pregătiți cu emoție pentru un eveniment important ce va avea loc în sânul familiei. O gândire pozitivă aduce mereu rezultate pozitive.

BALANȚĂ
O persoană din anturajul vostru vă oferă astăzi o lecție importantă în plan profesional. Deci mare atenție la orice informație primită astăzi din această zonă!

SCORPION
Dacă nu vă reține nimic acasă poate le-ntoarceți vizita unor prieteni care au tot venit pe la voi în ultima vreme. O să vă puteți distra pe cinste  și cu bani puțini.

SĂGETĂTOR
Se pare c-o să vă permiteți, în sfârșit, unele lucruri pentru care nu vă ajungeau banii, dar acum s-au găsit soluții. O sursă de câștig neașteptată vă aduce zâmbetul pe buze astăzi.

CAPRICORN
Sunteți dispuși să lucrați din greu pentru a vă atinge scopurile. Zilele acestea puneți la punct o strategie pe care o urmați pas cu pas.

VĂRSĂTOR
Aveți noroc să atrageți alături de voi mai multe persoane de toată încrederea care participă la proiectele propuse. Rezultatele nu vor întârzia să apară.

PEȘTI
Vă ocupați de treburi neterminate astăzi. Fie că este vorba despre niște documente sau negocieri, vă puneți pe treabă și reușiți să lăsați totul în ordine.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.