UPDATE: Simona Halep prezinta trofeul de la Roland Garros, pe Arena Nationala!

UPDATE: Simona Halep s-a întors triumfătoare de la Roland Garros! Numărul 1 mondial și-a prezentat trofeul, în această seară, pe Arena Națională.

”Am vrut să vin special aici ca să ne bucurăm împreună de acest trofeu. Astăzi am venit în ţară şi bucuria este mult mai mare decât pe terenul central de la Paris. Sunt foarte emoţionată, este un moment deosebit pentru mine să mă aflu aici. Sunt foarte mândră că sunt româncă, aşa am spus mereu. Chiar dacă provin dintr-o ţară mai micuţă, iată că se poate face o performanţă mare. Peste tot unde merg în lume am parte de dumneavoastră, de un public numeros și călduros. La Paris aţi creat o atmosferă incredibilă şi toţi cei de acolo mi-au spus că nu s-a mai întâmplat în istoria turneului ca imnul unei ţări să fie cântat de spectatori. De aceea vreau să vă mulţumesc din nou”, a spus Halep.

Simona le-a mulțumit tuturor celor care au susținut-o și și-a exprimat speranța ca acesta să fie începutul unui șir de reușite pentru sportul românesc.

”Bineînţeles că acest drum a fost foarte lung, după cum ştim toţi, de 20 de ani am început să joc tenis. Am avut foarte mulţi oameni lângă mine şi vreau să le mulţumesc antrenorilor care m-au ajutat să realizez această performanţă şi familiei mele. Nu există un sistem foarte bine dezvoltat la noi, dar vreau să mulţumesc României pentru tot ce mi-a oferit. Vreau să cred că România va avea de acum înainte mulţi campioni. Sper ca acest trofeu să fie începutul unei noi generaţii de campioni şi la alte sporturi. Sper să avem mai multă încredere în noi ca oameni şi să credem 100% că putem realiza orice dorim, dar trebuie să visăm mai întâi. Vă mulţumesc foarte mult pentru că aţi venit azi aici. E cea mai frumoasă seară din viaţa mea, nu o voi uita niciodată. Şi la mai multe trofee”, a adăugat Simona Halep.

Cu ocazia prezentării trofeului de la Roland Garros, Simona Halep a primit și cheia orașului București de la primarul general, Gabriela Firea. După acest moment, Gabriela Firea a fost fluierată de spectatori și a părăsit stadionul în huiduielile acestora.

———————

Bucuresti FM este alaturi de Simona Halep!!!

Postul nostru de radio transmite live pe facebook, de la aceasta ora, momentul in care jucatoarea noastra va ridica trofeul de la Roland Garros.
Festivitatea de pe Arena Nationala este live video si audio pe pagina noastra de facebook Bucurestifm.

Accesul spectatorilor este permis din strãzile Maior Coravu, Pierre de Coubertin si Basarabiei.

Intrarea este libera.

Foto: Victor Mihalache

Lasă un răspuns