Oracle Romania castiga Campionatul de Tenis de Camp Sports Events

Sambata, 9 iunie, s-au desfasurat finalele Campionatului Corporate de Tenis de Camp Sports Events!
Atmosfera a fost incarcata de emotii pentru echipele promovate sa joace Finala Mare si Finala Mica. La ora 16:00, fluierul arbitrului a dat startul intalnirii pentru FINALA MARE dintre echipele ORACLE ROMANIA si APA NOVA VEOLIA.
Meciul 1 de simplu i-a adus fata in fata pe Vlad Vidovici (Oracle) si Ciprian Crihana (Apa Nova), doi jucatori experimentati de altfel, insa castigator la seturi cu 6 – 3, 7 – 5 iese Vlad (Oracle).
Meciul 2 de simplu ii opune in teren, pe George Costache (Oracle) si Marin Andrei (Apa Nova), castigator la seturi de aceasta data fiind Marin (Apa Nova) cu 6 -1, 6 – 4.
Dupa terminarea celor doua meciuri de simplu scorul a fost de 1 – 1 pe echipe, astfel ca inaintea startului pentru meciul de dublu s-au pus la punct ultimele detalii privind constituirea “cuplurilor” in echipe care pot aduce victoria, meciul fiind decisive pentru stabilirea locului 1 si 2 din cadrul campionatului.
Asadar, echipele de dublu fiind constituite s-a dat drumul meciului. Am avut placerea sa ii urmarim la joc pe Vlad Vidovici impreuna cu Andrei Iosub de la ORACLE si pe Marin Andrei impreuna cu Petrus Mitu de la APA NOVA VEOLIA.
Primul set este castigat de echipa Oracle cu 6 – 4, in al doilea set revin in forta ApaNova si castiga cu 6 – 3, iar soarta meciului se decide in maxi tie break cu 10 – 3 in favoarea Oracle.
Finala Mica a fost adjudecata de echipa HEWLETT PACKARD ENTERPRISE 1 cu scorul final de 3 – 0 in defavoarea echipei SAP ROMANIA.
Festivitatea de premiere a avut loc in jurul orei 22:00, darnici un component din cele 3 echipe premiate nu au tradat vreun semn de oboseala, ba dimpotriva numai buna dispozitie si comentarii spumoase.
Podiumul Campionatului Corporate de Tenis de Camp Sports Events, editia de primavara- vara 2018 a aratat astfel:
1. Oracle Romania
2. Apa Nova Veolia
3. Hewlett Packard Enterprise 1

Conform traditiei, Sports Events a acordat si premiul special al editiei, “Jucatorul Campionatului” adjudecat de aceasta data de Andrei Iosub de la Oracle Romania.
Felicitari celor 10 echipe participante (NOBEL, GENPACT ROMANIA, SAP ROMANIA, HP INC ROMANIA, HEWLETT PACKARD ENTERPRISE 2, WIPRO ROMANIA, HEWLETT PACKARD ENTERPRISE 3, ORACLE ROMANIA, APA NOVA VEOLIA si HEWLETT PACKARD ENTERPRISE 1) pentru spectacolul oferit, pentru increderea lor in proiectele Sports Events si nu in ultimul rand gazdelor de la Baza Voinicelu care ne-au sustinut pe tot parcursul desfasurarii editiei.
Sports Events va astepta la editia de toamna 2018 cu si mai multe surprize, asa ca va sfatuim calduros sa nu puneti rachetele in cui!

 

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.