Horoscop marți 12 iunie

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop azi, 12 iunie

BERBEC
Eforturile depuse în ultima lună încep să dea roade. Ați muncit mult, așa că meritați din plin tot ce se întâmplă.

TAUR
Colegii de serviciu se bazează pe judecata voastră pentru a rezolva o problemă. Cunoașteți cel mai bine situația, așa că soluția se află chiar în fața voastră.

GEMENI
Jucați un rol important în alegerile unei persoane dragi. Vă face plăcere să ajutați, dar ar fi bine să înțelegeți că ceea ce e potrivit pentru voi nu înseamnă că este potrivit și pentru alții.

RAC
Discuțiile de astăzi vă vor oferi ocazia să vă stabilizați situația financiară. Negociați cu încredere pentru că mizele sunt mari.

LEU
Ideile ingenioase vă salvează și astăzi. Veți deveni un erou în fața colegilor după ce rezolvați o problemă într-un proiect ce părea pierdut.

FECIOARĂ
Sunteți pregătiți să începeți un nou proiect, dar colegii nu sunt foarte încântați de ideile voastre. Gândiți-vă bine pe cine vreți în echipa voastră.

BALANȚĂ
Astăzi faceți haz de necaz la orice pas. Oricât de rele ar fi veștile primite, voi căutați partea bună și vă amuzați copios.

SCORPION
Vestea bună vine de unde nu vă așteptați.  Se anunță o reuniune de familie sau pur și simplu veți avea parte de o întâlnire neașteptată. Important este mesajul pe care îl primiți.

SĂGETĂTOR
Nu v-a ajuns vacanță, așa că plănuiți o ieșire din oraș. Sunați câțiva prieteni, aruncați câteva haine în mașină și porniți în căutarea aventurii.

CAPRICORN
Participați la o dezbatere care are o temă interesantă pentru voi. Nu mulți sunt pasionați de acest domeniu. Aveți un as în mânecă și ar fi cazul să îl folosiți.

VĂRSĂTOR
Oricât de multă treabă ați avea, nu îi ignorați pe cei dragi. Uneori vă vărsați nervii exact pe cine nu trebuie și răniți. Acum este un moment bun să vă cereți scuze.

PEȘTI
Sunt șanse mari să primiți o propunere de colaborare în urma căreia o să faceți rost de o sumă de bani măricică. Luați în calcul riscurile, dar nu spuneți „nu” înainte să analizați toate opțiunile.

Lasă un răspuns