Horoscop luni 11 iunie

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop azi, 11 iunie

BERBEC
Trebuie să dați dovadă de multă tărie de caracter și stăpânire de sine, pentru că cineva se va juca cu nervii voștri. La amiază se rezolvă tot.

TAUR
Sunteți încântați de ceea ce vi se întâmplă. După câteva săptămâni de stres și muncă vine răsplata. Și va fi una mai mare decât v-ați fi așteptat.

GEMENI
Astăzi învățați o lecție foarte importantă. Aveți de-a face cu o persoană de la care aflați ceva ce v-ar putea fi de un real ajutor pe viitor.

RAC
Trebuie să faceți mai multă mișcare. Chiar și o simplă plimbare prin parc vă va ajuta în acest sens.

LEU
Sunteți impresionați de gestul unui prieten. Știați că este sincer și că vă puteți baza pe el la nevoie, însă faptul că a renunțat la ceva în avantajul vostru v-a lăsat fără cuvinte.

FECIOARĂ
Simțiți că nu mai aveți răbdare și abia așteptați vacanța. Problema este că mai este până atunci și acum trebuie să vă ocupați de problemele de la serviciu.

BALANŢĂ
Ar trebui să fiți mai atenți la felul în care vă gestionați economiile pentru că se pot ivi multe cheltuieli neprevăzute. Cu un pic de grijă nu veți avea nicio problemă.

SCORPION
Aveți planuri mari de viitor și pentru acestea aveți și sprijinul familiei. Entuziasmul va ajută să vă atingeți mai repede țelurile.

SĂGETĂTOR
Renunțați la un obicei care va făcea să pierdeți prea mult timp. Va dați seama că acele clipe le puteți petrece cu oameni dragi și vă puneți pe făcut modificări.

CAPRICORN
Traversați o perioadă benefică din punct de vedere financiar și vă răsfățați cum nu ați mai făcut-o de multă vreme. Vă cumpărați ceva ce admirați de ceva timp în vitrinele magazinelor.

VĂRSĂTOR
Vă aflați în fața unor decizii importante, care vor schimba atât viața voastră cât și pe a celor din jurul vostru. Presiunea este mare, așa că ar fi bine să cântăriți bine opțiunile.

PEŞTI
Ar fi bine să îi arătați persoanei iubite mai multă afectivitate. Nu vă lăsați acaparați de problemele personale.

Lasă un răspuns