Eugen Mihăescu – shamanul chitarist de la KRYPTON

Eugen Mihăescu – SHAMANUL CHITARIST de la KRYPTON a lansat de curand un nou material discografic. Este vorba de albumul GUITAROMANIA (PART.TWO), un album instrumental în care ni se dezvăluie în deplinătatea valențelor sale artistice și vine la 25 de ani distanță de primul său album solo (GUITAROMANIA). Este un album în care veți regăsi rock-ul neoclasic/progresiv dar și heavy metal, fusion, avand acele accente de feeling sau power specifice genului, totul adus la sound-ul anului 2018.

”Guitaromania reprezinta o introspectie in interioarele mele ,acolo unde Ego-ul si Alter Ego-ul, mai simt uneori nevoia de a intra intr-un sincron si unde impreuna cu muzica viselor mele, formeaza o singura vibratie. E o reintoarcere la instrumentistul din mine.”
Eugen Mihăescu spune despre sine că este ”creator de muzici și NU compozitor, textier și NU poet, instrumentist și NU chitarist ”.

Până ne lămurim de ce spune asta, Maria Gheorghiu vă invită să ascultați această ediție a emisiunii INTALNIRI CAPITALE pentru a vă lămuri de fapt cine este artistul Eugen Mihăescu, liderul trupei KRYTON dar și al altor proiecte muzicale, toate de succes.

Vezi aici arhiva emisiunii Întâlniri Capitale!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.