VIDEO: Smiley poate fi uimit! Ascultă aici varianta „Vals” a lui Laurian Manta, primul finalist #BeInstapeFM

Proaspăt lansată, provocarea #BeInstapeFM îi ajută pe tinerii talentați să ajungă direct acolo unde trebuie, adică la radio, pe 98,3 FM – București FM. #BeInstapeFm presupune trei săptămâni de confruntări și o finală de o săptămână, totul decis de public, pe instagramul bucurestifm. Șase tineri se confruntă timp de trei săptămâni, trei rămân în finală, iar câștigătorul va cânta o piesă alături de o vedetă din România și se va auzi în continuare pe București FM.

În doar cinci zile de la lansare, #BeInstapeFM a adunat sute de voturi și mii de vizualizări ceea ce a condus la o zi de vineri plină de emoții și tensiune. Miruna Pinzaru și Laurian Manta, primii doi concurenți din campania București FM, s-au duelat până în ultima clipă.

A fost ca la alegerile prezidențiale

Prima vinere decisivă de #BeINSTApeFM ne-a ținut în suspans până în ultimele minute din emisiune. După o săptămână de strâns comentarii, Laurian Manta a intrat în confruntarea decisivă ca favorit, dar în doar o oră, Miruna l-a egalat la puncte, iar departajarea a picat în sarcina matinalilor București FM.

,,M-am simțit ca la alegerile prezidențiale, am fost uimit de câte zeci de voturi se înregistrau minut de minut pe INSTAGRAM și cât de tensionată devenea atmosfera. Avem un prim finalist, Laurian Manta, un tânăr student din București. Miruna a dat dovadă de fairplay și sunt convins că vocea ei se va auzi pe FM. Recunosc, această competiție este mai încordată și mai plină de emoții decât am anticipat. Abia aștept să-I prezint pe următorii concurenți, luni, în matinal” , spune Fereșteanu, cel mai nou membru din gașca de dimineață.

Cine e Laurian Manta?

Primul finalist #BeInstapeFM este fost concurent la Vocea României, are 22 de ani și s-a născut în Slănic. Este student în București, la Facultatea de Filosofie și spune că a sperat să fie cel care ajunge în finală. ,,Am avut o concurentă puternică, Miruna. #BeINSTApeFM poate reprezenta o oportunitate pe care nu o ai nici după un show de talente clasic la TV. Nimeni nu îți garantează, nici studio, nici concurs, nici casă de producție că ajungi pe undele FM și asta mi se pare că-l face special. Sper să meargă totul exact ca până acum, la superlativ.”, spune acesta.

Răzvan Petre, Marius Stoica, Roxana Drăgan și Gabriel Fereșteanu îi prezintă luni, la ora 8.00, pe următorii concurenți #BeINSTApeFM. Poți să îi asculți și să-i votezi 24/24 pe instagramul bucureștifm.

Vezi aici arhiva emisiunii ”Bună dimineața, București!”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.