Cursă caritabilă destinată luptei împotriva cancerului la sân

Fundaţia Renaşterea organizează cea de-a patra ediţie a Happy Run – Race for the Cure România, cel mai mare şi cel mai de succes eveniment de informare şi de strângere de fonduri pentru sănătatea femeii.

Evenimentul, o sărbătorire a învingătoarelor în lupta cu cancerul şi o acţiune de promovare a importanţei prevenţiei, are loc în data de 9 iunie 2018, în Parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle, începând cu ora 8.00.

Donatia recomandată pentru înscriere este de 50 de lei pentru adulti si 25 de lei pentru copiii între 14 si 18 ani.

Fondurile strânse în cadrul acestui eveniment vor fi folosite pentru oferirea de teste gratuite femeilor din categorii vulnerabile, susţinerea Asociaţiei pacientelor oncologice; realizarea de peruci din păr natural pentru pacientele oncologice si acţiuni de lobby pentru alinierea la standardele europene de diagnostic şi tratament oncologic.

Traseul cursei de 5 km este următorul:

Start – Sosire: Aleea Cariatidelor – Bdul Constantin Prezan – Arcul de Triumf – Piata Presei Libere – Coloana Monument – Insula Trandafirilor – Bd Aviatorilor – Statuia Charles DeGaulle (vezi harta de mai jos)

Pentru buna desfășurare a evenimentului, între orele 07.00-15.00, se va restricționa accesul auto pe breteaua adiacentă Parcului Regele Mihai I, perimetrul cuprins între Piața Beijing (intrare Pescăruși) și Piața Charles de Gaulle, iar între orele 06.00 – 21.00, se va închide breteaua din fața statuii Charles de Gaulle de la intrarea în Parcul Regele Mihai I.

Rute alternative:

  • Arcul de Triumf – Bd. Mareșal Alexandru Averescu – Bd. Ion Mihalache – Str. Buzești;
  • Ion Mihalache – Bd. Banul Manta – Șos. Nicolae Titulescu – Piața Victoriei – Bd. Iancu de Hunedoara – Șos. Ștefan cel Mare;

Lasă un răspuns