Simona Halep este din nou în finala turneului de la Roland Garros

Eleva lui Darren Cahill a demonstrat în semifinala de azi de ce este numărul unu mondial. Simona a jucat magnific partida cu Garbine Muguruza, favorita 3 a turneului de la Paris, a câştigat în două seturi cu 6-1, 6-4 şi s-a calificat pentru a treia oară în finala turneului de la Paris.

Jucătoarea din România şi-a ridiculizat adversara în primul set pe care l-a câştigat clar cu 6-1. Deplasarea în teren aproape de necrezul, loviturile în forţă din alergare în lung de linie, serviciul aproape impecabil, precum şi venirile la fileu inspirate, au dereglat în totalitate jocul ibericei.
Manşa secundă a fost mult mai echilibrată, Muguruza conducând la un moment dat cu 4-2.

Sportiva din Constanţa însă demonstrează încă o dată, că a progresat foarte mult în ceea ce priveşte psihicul şi stăpânirea de sine în teren. Liderul mondial îşi ridică din nou nivelul de joc şi egalează la 4.
Sportiva noastră nu o lasă pe Muguruza să-şi impună jocul, ţine mingea în teren, este mai pragmatic şi îşi adjudecă şi setul doi cu 6-4.
Simona se califică astfel pentru a treia oară în finala turneului de Grand Slam de la Roland Garros, unde o va întâlni pe câştigătoarea din partida Madison Keys-Sloane Stephens.

Lasă un răspuns