VIDEO: Nicoleta Nucă – ”M-aș muta oriunde în lume”

Dimineața cu energie începe cu oameni ca Nicoleta Nucă. Invitata matinalilor Răzvan și Marius, Nicoleta a povestit despre noul single și despre planurile pe care le are.

Artista recunoaște că, deși are la activ ani de canto, continuă să meargă la ore: “Cred că talentul se menține prin antrenament. Este exact ca la sportivi. Dacă îți antrenezi mușchii, ai anduranță. Daca nu te mai antrenezi, îți va fi mai greu.”

Despre noul single, “Suflet nebun”, Nicoleta Nucă spune că se identifică mai ales cu numele: “Am zis că e timpul să recunosc că nu sunt cu toate țiglele pe casă.”

Deși este momentul în care mai toată lumea și-a planificat vacanța, artista mărturisește că nu își planifică niciodată vacanțele: ”Nu se știe niciodată dacă apare ceva mai important și trebuie să anulez.”

Dacă, totuși, ar trebui să aleagă un bilet de avion către o destinație, acesta ar fi unul fără întoarcere către Asia: “Atunci când am fost, m-am simțit ca acasă. Momentan, am reușit să vizitez doar Thailanda și Indonezia.”

Dacă vrei să afli ce gen de femeie este Nicoleta, cum comentează anumite versuri din noul single, care este cel mai mare vis al său, ce i-ar plăcea să facă dacă nu ar mai fi muzica, vezi VIDEO.

“M-am gândit de mai multe ori să fac o piesă în limba engleză. M-aș muta oriunde în lume. Îmi place să trăiesc experiența altor țări. Știu cum e și știu că m-aș putea adapta foarte bine oriunde.”

Nicoleta Nucă nu face diferențe între piesele sale, atunci când vine vorba de a alege o favorite: “Fiecare piesă a devenit o particică din mine. Înainte să o lansez am trecut-o prin mine și a devenit a mea. Fiecare, la momentul respectiv, avea ceva din mine. Sunt o persoană destul de versatilă și cred că am foarte multe laturi pe care încă nu le-am descoperit.”

“Sufelt nebun” are versurile scrise de Theea Minculescu, iar muzica aparține lui Marcel Botezan şi lui Sebastian Barac, care formează duo-ul Marco & Seba.

Vezi aici arhiva emisiunii ”Bună dimineața, București!”.

Lasă un răspuns