Rezultatele finale ale Campionatului de Bowling Sports Events!

Aseară, la Club IDM s-a desfășurat ultimele partide ale Campionatului Corporate de Bowling Sports Events. După un drum lung, plin de emoții și surprize neașteptate, seara s-a încheiat cu fericire pe chipurile majorității.

În primul rând le mulțumim echipelor care aseară au disputat meciurile de clasament. Primele clasate fiind HP INC ROMÂNIA și SKIN MEDIA, învingători fiind cei de la SKIN MEDIA cu 134-110. Prin neprezentarea ambelor echipe, meciul dintre WIPRO ROMÂNIA și HEWLETT PACKARD ENTERPRISE, se termină 0-0.

Pentru a se stabili finalistele, echipele calificate pe primele 4 locuri, au fost nevoite să dispute semifinalele. SEMIFINALA 1 s-a dat între SAP ROMÂNIA și UPC ROMÂNIA, învingătoare ieșind SAP ROMÂNIA cu 125-108. Semifinala cu numărul 2, a fost între GOTHAER ASIGURĂRI și ADOBE ROMÂNIA, finaliști ieșind aiguratorii cu scorul de 143-90 puncte.

În cea de-a doua parte a serii, echipele care au câștigat în semifinale au disputat FINALA MARE, iar echipele mai puțin norocoase, FINALA MICĂ.

GOTHAERA ASIGURĂRI a revenit în această primăvară cu mult entuziasm, forțe proaspete și o gândire pozitivă pentru a-și răzbuna locul din ediția precedentă, asta ajutându-i să urce cât mai sus și să câștige locul 1 în competiție, după ce o înfrânge pe SAP ROMÂNIA în FINALA MARE cu 139-130 puncte. Cu zâmbetul pe buze a terminat și ADOBE ROMÂNIA. A câștigat în fața celor de la UPC ROMÂNIA cu 124-88 puncte.

Clasamentul final al acestei compeții fiind următorul:

1. GOTHAER ASIGURĂRI;
2. SAP ROMÂNIA;
3. ADOBE ROMÂNIA;
4. UPC ROMÂNIA;
5. SKIN MEDIA;
6. HP INC ROMÂNIA;
7. HEWLETT PACKARD ENTERPRISE;
8. WIPRO ROMÂNIA.

Surpriza serii i-a revenit domnului RADU STAN, membru component al echipei SKIN MEDIA, acesta primind TROFEUL „CEL MAI BUN JUCĂTOR”.

Vă mulțumim tuturor pentru prezență și vă așteptăm în toamnă mai antrenați și cu dorință de a câștiga. Echipa SPORTS EVENTS vă dorește vacanță plăcută și spor la antrenamente!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.