Meciuri senzaționale când tensiunea crește în Campionatul de Tenis de Masă Sports Events!

Marți seară s-au disputat meciurile etapei a 8 – a din cadrul Campionatului de Tenis de Masă Sports Events.

Seara a început cu multă adrenalină și dorință de câștig, acestea regăsindu-se în totalitate în meciul dintre MICROSOFT ROMÂNIA și GOTHAER ROMÂNIA 2. Scorul final de 4-1 în favoarea MICROSOFT nu arată cu adevărat suspansul meciului, iar la cum s-a prezentat primul set, șansele inclinau spre cei de la GOTHAER ASIGURĂRI 2. La simplu, schimbul frumos de mingi a avut loc între Ionuț Cornilă, Alexandru Tureac, George Enescu (GOTHAER ASIGURĂRI 2) și Serghei Tihon, Atilla Kis, Paul Bondoc (MICROSOFT ROMÂNIA). În meciul de dublu s-au mai relaxat spiritele între cele două echipe formate din Ionuț Cornilă – Alexandru Tureac și Paul Bondoc – Serghei Tihon.

La masa alăturată, APA NOVA VEOLIA a obținut un scurt 5-0, atât în meciul etapei cu GENPACT ROMÂNIA, cât și în reprogramarea cu OPTAROS, aceștia demonstrând încă o dată că pasiunea și răbdarea în acest frumos joc dau mereu roade.

Meciul etapei a opta i-a adus față în față pe Petre Luta, Petrus Mitu, Dumitru Costache (APA NOVA VEOLIA) cu Mihai Ștefănică, Mirela Stoicescu, Alina Ceaicovschi (GENPACT ROMÂNIA). La dublu s-au aliniat Petrus Mitu – Dumitru Costache cu Mirela Stoicescu – Alina Ceaicovschi. În meciul reprogramat cu OPTAROS, APA NOVA VEOLIA nu a schițat nicio ezitare și scorul final arată din nou 5-0 în favoarea lor. Fiind doar trei din echipă prezenți, APA NOVA îi aduce atât la simplu cât și la dublu pe aceiași, iar OPTAROS îi aduc în fața greilor pe Mihai Coman, Alexandru Vint, Mihai Pintilie, urmând ca la dublu să formeze echipa Mihai Coman – Alexandru Vint.

Încă 2 meciuri spectaculoase s-au petrecut și la masa vecină, unde GOTHAER ASIGURĂRI 1 au avut de jucat și meciul contând pentru etapa a opta, cât și o reprogramare. În meciul etapei, chiar dacă scorul pare decisiv, CYROM au luptat până în pânzele albe, însă GOTHAER ASIGURĂRI 1 s-a împus și câștigă cu 5-0. Nu au luat seturi, însă CYROM a dat tot ce au avut mai bun în toate cele cinci meciuri.

Meciul restant, deși început excelent de GOTHAER ASIGURĂRI 1, scorul final a înclinat cu 4-1 în favoarea ADOBE ROMÂNIA. Schimbul de mingi a fost superb și se putea remarca de departe dorința fiecărei echipe de a câștiga. La simplu s-au întâlnit aceiași de la GOTHAER cu Marius Parlapan, Bogdan Sandu, Paul Chibulcuteanu de la ADOBE. Meciul de dublu nu a fost cu nimic mai prejos, scorul celor 3 seturi fiind ușor amuzant repetându-se aceiași soartă de 3 ori, 11-8 pentru ADOBE. Cătălin Mihai a făcut din nou echipa cu Leonid Dumitru în speranța că îi vor învinge pe Marius Parlapan cu Paul Chibulcuteanu, însă nu au reușit.

Deși toate meciurile din această seară au fost incredibil de palpitante, putem numi meciul serii ca fiind cel dintre ADP și ADOBE ROMÂNIA. Atât scorul final de 3-2 în favoarea ADOBE, cât și cel de după fiecare set arată câtă luptă s-a dus între cele două echipe. Abia în meciul de dublu am aflat câștigătoarea, iar până atunci seturile au adus pe rând celor 2 echipe câte o victorie. Începutul în forță de la ADP l-au avut Bogdan Cioriceanu, Radu Marinescu, Leonard Chiru, contracarat de ADOBE prin Radu George, Bogdan Sandu, Paul Chibulcuteanu. Echipele de dublu formate din Radu Marinescu – Bogdan Cioriceanu și Paul Chibulcuteanu – Radu George demonstrează încă o dată lupta acerbă care s-a dat până la final, meciul terminându-se abia după 4 seturi.

Cele două meciuri dintre OPTAROS – NTT DATA și WIPRO ROMÂNIA 1 – HPE se vor juca în etapa următoare.

Nu ratați meciurile din ultima etapă din faza grupelor ale celui mai interesant campionat dedicat exclusiv companiilor din București.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.