VIDEO: Povestea evenimentului este una tristă, însă plină de speranță!

Totul a pornit acum 4 ani, când Colegiul Național Grigore Moisil a organizat un spectacol caritabil, pentru ca cineva să rămână în viață. Din păcate povestea asta nu a fost cu happy end dar altele se pot termina cu ,,și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți”.

Există tineri care suferă de cancer și care luptă să învingă boala. Colegii și prietenii lor luptă alături de ei, nu se dau bătuți, continuă să creadă într-un viitor frumos, sănătos, normal.

Astăzi În Comunitate am cunoscut doi tineri, Maria Alexandra Stoian și Alexandru Codiță, care, de câte ori e nevoie, sar în ajutor, sună mobilizarea, adună resurse și se pun pe treabă! I-a însoțit doamna profesoară de franceză, Aura Plaiasu, la fel de altruistă și determinată să dea o mână de ajutor celor care luptă cu boala.

”Ce vrem să facem noi? Noi vrem să le întindem o mână de ajutor copiilor puternici, care nu se lasă învinși de frică și care își demonstrează curajul în fața bolii prea crunte pentru ei. Vrem să le dăm speranța și să le arătăm că nu sunt singuri, că au alături de ei oameni care își doresc să îi ajute și nu vor să se oprească aici”, a spus profesoara Aura Plaiasu.

Colegiul Național Grigore Moisil organizează pe 8 iunie la Ballroom Militari Residence un bal caritabil cu strângere de fonduri pentru secția de oncologie pediatrică a Institutului Fundeni. The Humans dar și alte persoane cunoscute se vor afla la eveniment, susținându-i pe copiii bolnavi de cancer.

Vezi aici arhiva emisiunii În Comunitate.

Lasă un răspuns