Veteranii din teatrele de operații au nevoie de un centru de recuperare

Sâmbătă, 9 iunie, Asociația Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie- Izvorâtorul de Mir” (A.M.V.V.D.), organizează la Mănăstirea Dealu, de lângă Târgoviște, în curtea primului Centru de Recuperare , Refacere și Reabilitare – AMVVD, spectacolul caritabil „SUFLET DE EROU VII”.

Evenimentul îşi propune strângerea de fonduri pentru construirea primului centru (C.R.R.R.) la standarde internaționale pentru tratarea și recuperarea fizică și psihică a militarilor veterani răniți în Teatrele de Operații, a militarilor veterani ce au rămas cu afecțiuni fizice si psihice pentru tot restul vieții, precum şi a familiilor militarilor căzuți departe de țară, sub drapelul României.

Locația se află aproape de Comuna Aninoasa, la Mănăstirea Dealu, județul Dâmbovița, unde, pe o suprafață de 102.000 mp2, AMVVD vrea să finalizeze construirea acestui centru care va cuprinde spații de tratament, cazare, recreere, locuri de joacă pentru copii, alte facilități pentru tratament și odihnă.

La spectacol vor fi prezenți: Reprezentanta Armatei României, Brigada 30 Gardă ,,Mihai Viteazul”, Trupa Maxim, Florin Chilian, RAOUL, Ovidiu Someș Purdea, Radu Ciordaș, Nicoleta Vasile, Simona Dinescu, Trifu și Târgoveții, Ansamblul Artistic Sonțe, Ioana Barbu și Andra Maria Petre.

Un alt mod prin care puteți sprijini construirea acestui centru este trimițând mesaj la numărul 8833 și donând astfel 2 euro.

Mai multe despre acest subiect aflați în această seară la Întâlniri Capitale, de la ora 20:30, pe 98,3 FM și online pe bucureștifm.ro. Invitații Mihaelei Arion sunt reprezentanții AMVVD.

Vezi aici arhiva emisiunii Întâlniri Capitale.

Lasă un răspuns