Horoscop miercuri 6 iunie

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop azi, 5 iunie

BERBEC
Este o zi bună pentru a pune în aplicare planul pe care l-ați făcut cu partenerul de viață. Încercați să vă luați după el, altfel o să ajungeți să faceți cheltuieli în plus fără rost.

TAUR
Nu ar fi bine să lăsați viața personală să intervină în viața profesională.  Dacă nu veți lua în seamă acest lucru, o să ajungeți într-o situație foarte neplăcută.

GEMENI
Dimineața va fi cam multă agitație în jurul vostru și nu o să înțelegeți ceea ce se întâmplă, însă pe la prânz lucrurile se vor calma. Totul o să revină la normal.

RAC
Va fi o zi cam grea, pentru că nu reușiți să vă concentrați asupra a ceea ce faceți. V-a ajuns oboseala din ultimele zile, însă efortul a meritat pentru că v-ați distrat pe cinste.

LEU
Vă doriți să avansați la locul de muncă și începeți un proiect care ar putea să vă aducă în fața șefilor. Totuși, nu depășiți limitele bunului simț.

FECIOARĂ
Aveți nevoie de mai mult echilibru în viața voastră. Când munciți prea mult, când lăsați totul deoparte și leneviți. E cazul să vă faceți ordine în viață.

BALANȚĂ
Ziua va fi una bună din punct de vedere profesional, dar și mai bună din punct de vedere personal. Familia și prietenii vă vor vizita și o să petreceți împreună clipe memorabile.

SCORPION
Astăzi ar fi indicat să luați legătura doar cu persoane dragi, alături de care vă place să petreceți timpul. Pe seară va trebui să faceți un drum în afara orașului sau la cineva care stă departe de voi.

SĂGETĂTOR
Dimineața va fi lipsită de evenimente notabile, însă pe seară așteptați-vă la o vizită interesantă. Veți afla lucruri interesante și utile.

CAPRICORN
Sfaturile unui apropiat vă vor prinde foarte bine, dar doar dacă le urmați așa cum trebuie. Vă aflați în fața unei situații complicate, dar care se va rezolva cu puțină răbdare.

VĂRSĂTOR
Aveți parte de o mare satisfacție după câteva zile în care nu v-ați putut relaxa. Câțiva prieteni vă propun o mică escapadă la munte și acceptați încântați.

PEȘTI
Ziua de astăzi vă găsește în plin proces de dezvoltare personală. Sunteți dornic să cunoașteți oameni noi, să vă schimbați parcursul profesional și să adunați în jurul vostru acei oameni de la care aveți ceva de învățat.

 

Lasă un răspuns