Crește tensiunea și meciurile devin mai interesante în penultima etapă din Campionatul de Tenis de Masă Sports Events!

În această seară, începând cu ora 19:30, la Club IDM, se desfășoară meciurile etapei a 8 – a a Campionatului Corporate de Tenis de Masă Sports Events.

În Grupa A, WIPRO ROMÂNIA 1 ar vrea să își păstreze locul din clasament care le asigură calificarea în sferturile de finale sau chiar să mai urce puțin, iar pentru asta vor lupta în această seară cu HPE.

La masa alăturată, GOTHAER ASIGURĂRI 1 speră să fie încă un pas mai aproape de primele patru locuri în meciul cu CYROM ROMÂNIA, care nu se lasă mai prejos și joacă până la ultima suflare.

În continuare, se vor încinge spiritele între 2 echipe puternice cu un parcurs frumos până acum, ADP și ADOBE ROMÂNIA. Membrii ambelor echipe promit meciuri fabuloase și un rezultat pe măsură.

În Grupa B, APA NOVA VEOLIA îi va întâlni pe GENPACT ROMÂNIA, care vin cu toate forțele de pe locul 6 momentan și speră la o victorie cu greii grupei B. Alături, SAP ROMÂNIA își vor încrucișa paletele cu HP INC ROMÂNIA 2.

Meciul dintre OPTAROS și NTT DATA se amână pentru etapa a 9-a, iar ultimul meci din grupa B îi aduce față în față pe GOTHAER ASIGURĂRI 2 și pe MICROSOFT ROMÂNIA, care luptă pentru a rămâne printre primii în clasament.

Tot în această seară se vor juca și 3 meciuri restante din etapele anterioare, și anume: CYROM ROMÂNIA – HPE, GOTHAER ASIGURĂRI 1 – ADOBE ROMÂNIA, ambele din grupa A și APA NOVA VEOLIA – OPTAROS din grupa B.

Deoarece sunt 18 echipe înscrise în această ediție de primăvară-vară 2018, din cele două grupe, vor sta pe rând câte o echipă, astăzi este rândul HP INC ROMÂNIA 1 și WIPRO ROMÂNIA 2.

Rămâneți conectați online pe București FM pentru a afla rezultatele tuturor meciurilor programate în această etapă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.