VIDEO: Edward Sanda – “Piesa asta trebuia să fie a lui Randi”

Cum nicio zi a săptămânii nu începe fără Răzvan și Marius, matinalii BFm, nicio zi nu trece fără noul single al lui Edward Sanda. Invitat în studio, artistul a povestit despre piesă și despre ceea ce are în plan pentru vară.

“Nicio zi fără tine” este piesa de iubire de care Edward s-a îndrăgostit la prima audiție: “Eram la Famous Production și, de când am auzit piesa, am zis: «Băi, Andrei, asta trebuie să fie piesa mea!» Eu am simțit-o pentru mine. Piesa asta trebuia să fie a lui Randi.”

Mai mult, numele era altul: “Cu tine pe mine”. Dar … “A scos What’s Up o piesă care se numește exact așa, de aceea am redenumit-o.”

Dacă vrei să afli ce cadouri i-a luat Edward iubitei lui, unde ar vrea să fie cu iubita lui în vancanță, cât de des se vede cu ea, în ce loc s-a film videoclipul piesei vezi Video.

Aflat la început de drum, dar deja cu hit-uri la activ, Edward Sanda spune că cel mai mare neadevăr spus despre el în presă a fost legat de o așa-zisă ceartă cu Ioana Ignat: “Nu este adevărat. Nu m-am certat niciodată cu Ioana.”

I se mai întâmplă să fie confundat cu Eduard Santha: “M-au și felicitat pentru Eurovision. Am ales așa, pentru că acesta este numele meu în buletin.”

Edward speră ca piesa să fie un hit al verii. Până în toamnă va mai lansa un single: “Am mai multe piese, dar nu știu care va fi câștigătoarea.”

Vezi aici arhiva emisiunii ”Bună dimineața, București!”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.