Horoscop marți 5 iunie

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop azi, 5 iunie

BERBEC
Este o atmosferă ciudată în jurul vostru și nu reușiți să rezolvați neînțelegerile. Poate pentru astăzi cel mai bine ar fi să evitați persoanele conflictuale din viața voastră.

TAUR
Mare atenție la promisiunile mărețe, mai ales cele care țin de bani. În acest caz ofertele primite astăzi chiar sunt prea frumoase să fie adevărate.

GEMENI
Vă tentează ideea de a începe o afacere pornind de la un hobby mai vechi. Aveți șsansa să obțineți un profit consistent.

RAC
Se pare că sunteți într-o formă de zile mari și vă bucurați de admirația și respectul celor din jur. Puteți avea realizări deosebite în plan profesional.

LEU
Creativitatea este la cote maxime și veți avea succes în tot ceea ce faceți astăzi. Totuși ar fi bine să nu neglijați odihna și relaxarea.

FECIOARĂ
Aveți mult de muncă și nu prea aveți timp să terminați totul. O să primiți vizita unor persoane dragi și încercați să aveți parte de o întâlnire de neuitat.

BALANȚĂ
Vă simțiți foarte bine. Tocmai ce s-a întâmplat ceva ce vă face să credeți că nimic nu vă poate ține în loc.  Este timpul să aveți încredere în propriile forțe.

SCORPION
V-ați pus mari speranțe într-o activitate și vreți să o faceți ca la carte. Nu acceptați în echipa voastă pe nimeni care ar putea să vă tragă înapoi, chiar dacă riscați ca cineva să se supere pe voi.

SĂGETĂTOR
Bazați-vă pe intuiție pentru că este singurul criteriu pe care îl puteți lua în considerare în astfel de momente. Rezultatul va fi surprinzător și realizați cât de important este să fiți propriul stăpân.

CAPRICORN
În viața socială pot să apară câteva schimbări. Un coleg își schimbă locul de muncă sau un partener renunță la proiectul pe care îl dezvoltați împreună.

VĂRSĂTOR
Nu prea aveți timp liber săptămâna asta, însă nu este cazul să vă plângeți, deoarece voi ați programat prea multe activități în același timp. Ar fi cazul să învățați cum să vă organizați.

PEȘTI
V-ar prinde bine o mică escapadă. Fie că este vorba despre o plimbare prin parc, fie că alegeți să evadați într-o stațiune pentru câteva ore, o să vă încărcați bateriile pentru perioada următoare.

Lasă un răspuns