UPDATE: Trafic îngreunat pe A2!

UPDATE 18:30 – Din cauza numărului mare de autovehicule care se deplasează dinspre litoral către Capitală, se circulă îngreunat pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, pe ambele benzi ale sensului de mers către Bucureşti, între localităţile Lehliu Gară şi Săruleşti Gară, judeţul Călăraşi, iar pe tronsonul kilometric 143-160 plouă torenţial.

Plouă de asemenea şi pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, între kilometrii 40 şi 73, însă valorile de trafic sunt în limitele normale momentan.

Pe DN7, înstaţiunile de pe Valea Oltului nu sunt problemede fluenţă a traficului şi nici în ceea ce priveşte condiţiile meteo – rutiere, însă se circulă în condiţii de aglomeraţie pe varianta ocolitoare a mun. Râmnicu Vâlcea, pe sensul de mers către Piteşti.

Pe DN1, în staţiunile montane de pe Valea Prahovei se circulă fluent în prezent şi nu sunt precipitaţii.

——————

Pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, la kilometrul 49, în dreptul localităţii Săruleşti – Gară, pe sensul de mers către Capitală, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate 3 autoturisme. Acestea au intrat în coliziune faţă-spate, ca urmare a nepăstrării distanţei de siguranţă.

Potrivit Centrului Infotrafic, nu au rezultat victime.

Circulaţia rutieră este restricţionată pe banda a doua a sensului de mers în cauză, iar valorile de trafic sunt în uşoară creştere. Se estimează reluarea circulaţiei în aproximativ 30 de minute.

Lasă un răspuns