VIDEO: Emoții pictate

Elena Țuicu, invitata emisiunii ”Întâlniri Capitale” este psihoterapeut și lucrează cu copii diagnosticați cu autism. Însă cu ani în urmă i-a fost destul de greu să aleagă între facultatea de arte frumoase, mai exact la pictură, unde arătase că are talent, și facultatea de psihologie deoarece își dorea să ajute oamenii.

Prima ei pacientă a cunoscut-o chiar în timpul facultății. Era o fetiță diagnosticată cu autism care i-a cucerit inima. A lucrat cu ea și chiar dacă terapia a fost de lungă durată și nu foarte ușoară au reușit împreună să iasă la lumină. Însă cu timpul a căutat să își ajute micii pacienți și altfel, ajungând să apeleze la culori și la desene.

Și așa s-a reîntors la pictură și din toată această dorință de a vindeca și a ajuta au luat naștere niște picturi ce reușesc să redea culoarea sentimentelor. Vă invităm în această seară de la ora 20:30 pe 98,3 FM și online pe bucureștifm.ro, să ascultați în cadrul ”Întâlnirilor Capitale” povestea Elenei Țuicu și a culorii sentimentelor.

Vezi aici arhiva emisiunii Întâlniri Capitale!

Lasă un răspuns