S-a scurs etapa cu numărul 13 din Campionatul de Fotbal Sports Events

VTM trece de Kruk cu 6-3 și stopează seria de victorii a acestora. Vulpoii și-au arătat încă o dată clasa și așteaptă încrezători meciurile din semifinalele competiției.

Din păcate pentru UPC, meciul împotriva Radio România a însemnat o nouă înfrângere a echipei care totodată se traduce și în retrogradarea matematică. Aceștia pierd la limită cu 8-7 o partidă jucată pe contre, cu goluri succesive la ambele porți, în care Emanuel Petrescu a făcut diferența la învingători cu cele 6 reușite ale sale.

Deloitte renaște ca pasărea Phoenix în ultimele etape și iată că adună încă trei puncte în visitierie cu care devin mult mai liniștiți în privința retrogradării directe. Învinsa de azi s-a numit Cyrom, care își pune ultimele speranțe pentru semifinale în ultima rundă.

HP Inc. nu a reușit să strângă o echipă validă în confruntarea cu Apa Nova, pierzând astfel cu 3-0 și apropiindu-se din ce în ce mai mult de retrogradare.

În Liga II am avut parte de 1 singur meci, SAP și Claim declarând forfait în această etapă astfel că HPE și Adobe câștigă foarte ușor încă 3 puncte în clasament.

De asemenea, partida dintre Ing Bank și Bitdefender a fost amânată.

În singura dispută a serii, NTT Data are un deja-vu din etapa cu numărul 11, atunci când a fost egalată în extremis la ultima fază a jocului. La fel se întâmplă și astăzi în confruntarea cu Microsoft, care reușește egalarea la 4 prin extraordinarul gol al lui Andrei Cerbu din minutul 40.

Rămâneți conectați online pe București FM pentru a afla ce se va întâmpla în ultima etapă a returului Campionatului de Fotbal Sports Events și care vor fi echipele ce vor disputa semifinalele și meciurile de baraje.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.