VIDEO: Dara: “Pe Denis (The Motans) l-am urât grav”

Direct de la Chișinău, cu planuri de a merge în lume, Dara a făcut un popas în studioul Bfm. Matinalii, Răzvan și Marius, au stat la mii de povești cu artista.

Despre cel mai recent single, Dara spune: “Atunci când doare, vrei să scrii. Atunci e cel mai scurt drum de la tine către public. Piesa este inspirată din realitate. Aș zbura de mii de ori, la propriu.”

A plecat de la Chișinău întrucât a considerat că, deși reușise să facă multe lucruri, piața muzicală din Republica Moldova e limitată. “E logic să vrei să mergi într-o țară cu o piață mai dezvoltată, mai mare și, mai ales, unde se vorbește aceeași limbă.”

Dara consideră că în România muzica crește din punctul de vedere al calității. “Îmi plac The Motans, Irina Rimes iar de aici Feli e preferata mea. Sunt prietenă foarte bună cu Denis Motanul. Cu Carla’s am lucrat ani buni împreună, am avut multe multe concerte când eram la Chișinău. Pe Denis l-am cunoscut la Global Records și ne-am urât grav. Era o ură reciprocă. M-a întrebat ceva ce m-a deranjat, ne-am vorbit urât și aia a fost. La un moment dat s-a așezat și m-a întrebat sincer cum mă simt. Am zis că rău. Mi-a mărturisit că și el iar de aici a venit împăcarea.”

Dacă vrei să afli care sunt amintirile Darei din copilărie, care sunt jocurile tradiționale în Republica Moldova, pe cine a salutat live, ce-ar face de mii de ori, ce îi place, care este semnificația termenului “Cosmos” din versurile sale, vezi VIDEO

“Cu siguranță urmează un featuring. Nu pot să spun cu cine, dar va fi baiat. Mi-aș dori să am o colaborare cu Drake. Nu văd un feat cu o femeie, întrucât eu încă nu înțeleg despre ce-ar putea cânta două femei.” În viitor, Dara va lansa multe piese, pentru că recunoaște că nu se poate opri din scris. “Cu cât scrii mai mult, cu atât ai mai multe idei.”

Vezi aici arhiva emisiunii ”Bună dimineața, București!”.

Lasă un răspuns