Teatrul Ion Creangă aduce în Parcul I.O.R. spectacolul „De-a Micul Prinț”

Teatrul Ion Creangă celebrează ziua de 1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului, spunând Da! unor invitații cu totul speciale, lansate de Itsy Bitsy și Televiziunea Română.

Petrecerea începe în Parcul Alexandru Ioan Cuza (I.O.R), din Sectorul 3 al Capitalei, în cadrul evenimentului 1 Iunie – Cea mai Itsy Bitsy Zi Liberă Națională, un program de poveste pregătit de echipa care a făcut posibilă declararea zilei de 1 Iunie drept zi liberă la nivel național.

După ce anul trecut publicul format din peste 30.000 de părinți și copii a avut ocazia să exploreze lumea în miniatură a producției „Cartierul poveștilor”, anul acesta Teatrul Ion Creangă aduce în Parcul I.O.R. spectacolul „De-a Micul Prinț”, o invitație în lumea plină de emoție a poveștii imaginate de Antoine de Saint-Exupéry. Călătoria interplanetară a Micului Prinț este programată la Scena Itsy Bitsy, la ora 13:00. Sunt așteptați să i se alăture toți micuții exploratori cu vârsta cuprinsă între 4 și 6 ani, dar și părinții care își vor reaminti, cu această ocazie, cât de important este să privim limpede, cu inima.

Programul continuă la orele amiezii, când Teatrul Ion Creangă se alătură artiștilor invitați la sediul Televiziunii Române, cu ocazia evenimentului „Joaca de-a copilăria” – o zi a surprizelor și porților deschise în studiourile din Calea Dorobanți. Copii, părinți și bunici vor avea oportunitatea să descopere ce se află în spatele ușilor de acces TVR, dar și să urmărească spectacolele propuse de teatrele și companiile teatrale prezente, printre care și spectacolul „România dodoloață”, produs de Teatrul Ion Creangă.

Dedicat copiilor între 6 și 14 ani, spectacolul aduce în atenția acestora povestea eroilor care au contribuit la reîntregirea României Mari, fără a se transforma însă într-o lecție de istorie. Spectacolul este programat la orele 15:00 și 16:00, în Studioul 4 – Teatru în TVR.

Accesul la ambele evenimente este liber.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.