În această vară, în București, vor fi deschise 9 ștranduri

În această vară, în București, vor fi deschise nouă ștranduri: Dâmbovița (Crângași), Tineretului, Giulești, Drumul Taberei, Titan, Uverturii (Dreptății), Berceni, Văcărești (fost ștrand al Copiilor) și Walter Park Otopeni.

Iată care sunt facilitățile de lux pe care le oferă și tarifele infime pe care le practică câteva dintre ele:

Walter Park Otopeni se află la doar șase kilometri de București, pe Calea Bucureștilor 255 A. Este un ștrand unic care pune la dispoziția doritorilor nu mai puțin de 9 bazine de înot, 27 de tobogane acvatice și o cascadă artificială. Plaja de gazon artificial este umbrită de superbi palmieri. Există spații de joacă pentru copii, terase cu răcoritoare, fast-food și chiar o galerie comercială.
Tariful este de numai 15 lei pentru copii și doar 30 de lei pentru adulți, de luni până vineri, și de doar 25 de lei pentru copii și 50 de lei pentru adulți, sâmbătă și duminică.

Un alt ștrand de lux, aflat, desigur, tot în nordul Capitalei este Tineretului. El este situat în exclusivista zonă Piața Presei, pe strada Primo Nebiolo nr. 1, și are în incinta sa un club de fițe. Se poate ajunge cu tramvaiele liniei 41, care circulă la un interval de 1-2 minute, și ale liniei 42, care circulă de două ori pe zi, cu autobuzele liniilor 105, 449 și 282.
Ștrandul dispune de un bazin mare pentru adulți și de unul cam la fel de mare pentru copii, rezultat din unirea a două bazine mai mici. Toate bazinele au fost îmbrăcate în liner, apa este filtrată și clorinată. Plaja este de gazon natural, iar șezlongurile și umbreluțele sunt gratuite.
Tariful este de numai 20 de lei, în timpul săptămânii, și de doar 30 de lei, în week-end. Se pot face și abonamente pentru întregul sezon.

Ștrandul Drumul Taberei, cunoscut de către locuitorii din zonă și că Trei Lighean, este situat pe Aleea Drumul Taberei nr. 115, fiind ușor accesibil cu autobuzele liniilor 368, 268, 168 și 105 sau cu troleibuzele liniilor 69 și 71.
Ștrandul dispune de trei bazine, două pentru adulți și unul pentru copii, are o plajă de gazon, bar, terasă și fast-food. Șezlongurile și umbreluțele sunt gratuite și există un loc de joacă pentru copii. Capacitatea este de 2000 de locuri.
Tariful este de numai 20 de lei, de luni până vineri, și abia de 30 de lei, în week-end.

Ștrandul Uverturii sau Dreptății, se află pe strada Dreptății nr. 12.
Se poate ajunge acolo cu tramvaiele liniei 41, care circulă excelent, sau cu autobuzele liniilor 178 și 336. Ștrandul dispune de un bazin mare pentru adulți și unul pentru copii. El a fost reabilitat recent, are o plajă cu gazon, dușuri, cabine de schimb, terasă, bar și chiar restaurant. Șezlongurile sunt gratuite.

Ștrandul Dâmbovița sau Ciurel se află pe Șoseaua Virtuții, în imediata apropiere a Pieței Crângași. Este ușor accesibil cu tramvaiele liniei 41, care, din nou, circulă excelent, sau cu metroul, pe magistrala M1, stația Crângași.
Ștrandul dispune de trei bazine pentru adulți și două pentru copii și are o plajă de nisip. El mai oferă șezlonguri, umbreluțe, două spații de joacă pentru copii, mese de ping-pong, două terenuri de fotbal și un teren de tenis care pot fi închiriate și au nocturnă.
Ștrandul este deschis zilnic între orele 08:00-20:00, iar tariful este de 30 lei, de luni până vineri, și 50 lei sâmbăta și duminica. Pentru copiii sub 7 ani, accesul este gratuit.

Ștrandul Titan (Cara) se află pe Bulevardul Nicolae Grigorescu, în apropiere de Parcul Titan. El este deschis non-stop.
Tariful este de numai 10 lei, în timpul săptămânii și de doar 15 lei în week-end. Pentru fiecare șezlong, trebuie să mai plătești suma modică încă 10 lei.

Așadar, oferta este foarte bogată, chiar fără a vorbi despre noua atracție din nordul Bucureștiului care se numește Therme. Deci, până plecați în vacanță în Grecia, Turcia, Fiji sau alte destinații mai mult sau mai puțin exotice, puteți sa fiți deja bronzați. Pentru cei care nu-și permit să plece în vacanță la mare, ștrandurile nu par să reprezinte o opțiune care să se încadreze într – un buget de austeritate…

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.