VIDEO: Parada micilor bicicliști

Invitații emisiuniiÎn Comunitate” de astăzi au fost Mihai Deneș și Ioana Deneș de la Asociația Adevărații VeloPrieteni.

Asociația Adevărații VeloPrieteni în parteneriat cu Reciclad`Or organizează de Ziua Copilului un eveniment inedit dedicat celor mici – Parada Micilor Bicicliști.

Ajuns la a 4-a ediție, evenimentul este dedicat tuturor copiilor care iubesc bicicleta și senzația de libertate pe care aceasta o oferă. Scopul principal este acela de a-i învăța pe cei mici și mai mari principiile de bază pentru a deveni viitori bicicliști urbani responsabili, într-un mediu relaxat și plin de veselie. Cu sprijinul partenerilor și al voluntarilor din comunitatea bucureșteană de bicicliști, copiii participanți vor învăța care sunt regulile de siguranță pe care trebuie să le respecte în timpul deplasării pe două roți, cum să manevreze bicicleta printre obstacole și mai ales, cum să pedaleze în grup. 

Parada Micilor Bicicliști se dorește a fi o invitație la un stil de viață sănătos, prin sport și protejarea mediului înconjurător

Preț de 7 ore – între orele 8:00 și 15:00 – traficul rutier va fi oprit pe Bulevardul Unirii, între Piața Constituției și Piața Unirii, reducând astfel emisiile de carbon.

Vezi aici arhiva emisiunii În Comunitate.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.