VIDEO: Lora – “Îmi doresc să îmi tatuez logo-ul meu”

Lora a fost invitata lui Răzvan Petre și Marius Stoica, venind cu de 5 ori mai multă voie bună și cu un single de 5 stele. Artista a cântat piesa “Cinci” în varianta acustică pentru prima dată în studioul București Fm, la “Bună dimineața, București!”

Legat de mesajul piesei, Lora a spus: “Când vorbim de prima iubire, încerci tot felul de lucruri. Piesa e o metaforă care vrea să vorbească despre micile pozne legate de ea.”

Artista a dezvăluit un vis pe care vrea să și-l împlinescă. “Îmi doresc să îmi tatuez logo-ul meu. Este un cap de fată care nu are corp, ci o inimă mare. În jurul inimii este un lanț și în spate sunt niște aripi. Fac desenul acesta încontinuu de când eram în Școala Generală.” Dacă ar fi să scrie și un mesaj: “Where is no love, there is only sin. Asta aș scrie.”

Dacă vrei să afli cum a explicat Lora anumite versuri, care sunt jocurile din copilărie de care își aduce aminte cu mare drag, când va fi prima cântare în București, vezi VIDEO

Lora urmează să lanseze un album, pe care îl va numi “Despre demoni și iertare”. Deși are în plan un număr de 15 piese, ea spune că nu își dorește ca toate să fie single.

Piesa ”Cinci” este compusă de Theea Miculescu și produsă de Mădălin Roșioru și Lora în studiourile DeMoga Music.

Vezi aici arhiva emisiunii ”Bună dimineața, București!”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.