Horoscop miercuri 30 mai

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop azi,  30 mai

BERBEC
Purtaţi discuţii cu familia şi plănuiţi o întâlnire cât de curând. Tot astăzi va trebui să faceţi un compromis pentru  liniştea celor apropiaţi.

TAUR
Nu reuşiţi să vă exprimaţi sentimentele prin cuvinte şi intraţi într-o încurcătură. Vă folosiţi de cadori şi mici atenţii, dar astăzi va trebui să ieşiţi din zona de confort.

GEMENI
Zi bună pentru romantism şi socializare. Vă programaţi din timp ceva special pentru voi, persoana iubită şi câţiva preteni apropiaţi.

RAC
Aveţi un moment de sensibilitate şi credeţi că cei dragi nu sunt atenţi la nevoile voastre. Aveţi nevoie de timp să înţelegeţi ce se întâmplă.

LEU
Ar fi bine să încercaţi o altă abordare a lucrurilor şi să ieşiţi din monotonia care v-a cuprins în ultimul timp.

FECIOARĂ
Simţiţi nevoia să vă reorganizaţi lista priorităţilor. Aveţi nevoie de linişte şi pentru asta fie mergeţi într-un loc nou, fie într-un loc foarte drag.

BALANŢĂ
Sunteţi puşi pe cumpărături. Bani aveţi, timp liber aveţi, trebuie doar să mai găsiţi pe cineva care să vă însoţească.

SCORPION
Apreciaţi prezenţa unei persoane în vârstă în viaţa voastră. Aveţi ce învăţa şi profitaţi la maximum de această situaţie.

SĂGETĂTOR
Pierdeți noţiunea timpului astăzi şi vă lansaţi în discuţii interminabile. Poate fi vorba despre o persoană foarte dragă sau de cineva pe care abia l-aţi întâlnit.

CAPRICORN
Rezolvaţi o problemă în numele unor rude şi o să alergaţi putin prin oraş. Ajutorul oferit vi se va întoarce spre seară.

VĂRSĂTOR
Nu se anunţă o zi ieşită din comun, dar sunteţi mulţumiţi, pentru ca aveaţi nevoie de puţină linişte. Veţi folosi acest timp pentru a medita asupra unui eveniment care vi s-a întamplat recent.

PEŞTI
Cineva v-a dezamăgit şi în această perioadă încearcă să vă recâştige încrederea. Va reuşi, dar nu îi va fi uşor deloc.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.