EVE Online – 15 ani de existență

Sursa foto: eve-online-com.ru

Este un moment aniversar pentru jocul EVE Online. S-au împlinit deja 15 ani de când acest MMORPG ne invita să ne aventurăm în galaxii și universuri virtuale, în care doar gamerii temerari pot supraviețui. Jocul, deși a pierdut mult din gloria de altădată, continuă să fie vizitat în fiecare zi de zeci de mii de veterani și reprezintă în același timp, tot zilnic, un magnet pentru sute și sute de newcomers.

Din punctul meu de vedere, singura problemă majoră pe care o are EVE Online este aceea că nu există un sistem coerent și eficient de motivare pe termen lung a celor care, într-o primă fază, doresc doar să vadă despre ce este vorba în acest joc. Dar, pentru că EVE Online împlinește 15 ani de existență și este, din punctul meu de vedere, un joc care merită să se înscrie pe lista noastră de preferințe, o să vă prezint pe parcursul acestei săptămâni câteva tips and tricks care să vă asigure un start bun în cariera voastră de astronaut virtual.

În primul rând, este foarte important să parcurgem tutorialul cu foarte mare atenție, și să facem EXACT ce spune și când spune ofițerul de instrucție. Acest tutorial ne va familiariza cu comenzile navei noastre, indiferent dacă vom alege o navă de război, un mineralier sau o navă cargo, destinată transporturilor unor mari cantități de obiecte. Odată ce am încheiat acest tutorial, pasul următor este în mod obligatoriu acela de a rezolva toate misiunile pe care ni le oferă ofițerii de carieră. Chiar dacă ne dorim, de exemplu, o carieră militară și mineritul în spațiu ni se pare plictisitor, recomandarea este aceea de a îndeplini și misiunile “mining”, doar câteva la număr, pentru că acești ofițeri de carieră ne asigură la finalul antrenamentului un număr considerabil de nave de diferite tipuri precum și banii necesari pentru a le echipa în funcție de profilul fiecăreia. Este bine să avem de la bun început nave de profil diferit, după care vom avea suficient timp să vedem care dintre aceste meserii cosmice ni se potrivește cel mai bine.

În rubrica viitoare vom continua acest ghid al începătorului din EVE Online.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.