CONCURS: Distracție marca BeFM și cadouri pentru copii pe 1 iunie în Parcul Lumea Copiilor!

BucurestiFM sărbătorește 1 iunie așa cum trebuie! Ascultă BeFM pe 98.3, câștigă cadouri pentru copii și vino să ne distrăm pe 1 iunie împreună în Parcul Lumea Copiilor!

Am pregătit pentru Ziua Copilului concursuri, trei zile de concerte, focuri de artificii și multe alte distracții, în Parcul Lumea Copiilor, alături de Primăria Sectorului 4, de Editura Litera Mică, de Editura Corint Junior și de Compania de Librării București.

Sărbătoarea Zilei Copilului deschide seria de evenimente organizate de către Primăria Sectorului 4 împreună cu Centrul European Cultural și de Tineret pentru UNESCO ”Nicolae Bălcescu” (1-3 iunie), în Parcul Lumea Copiilor din sectorul 4.
Astfel, în fiecare dintre cele trei zile de spectacol, începând cu ora 17:00 vor concerta nume grele ale muzicii românești:

1 iunie: Amna, Mirabelă Dauer, Corina, Jo, Connect R, Carla’s Dreams;
2 iunie: Monica Anghel, Nicole Cherry, Ioana Ignat, Lora, Fly Project, HOLOGRAF;
3 iunie: Corina Chiriac, Fuego, Andreea Bălan, FreeStay, DELIA;

Intrarea este liberă.

Regulamentul concursului organizat cu ocazia Zilei Copilului – 1 iunie 2018

1. Perioada desfasurarii concursului: 26.05.2018 – 31.05.2018;
2. Concursul se desfășoară în programele București FM: Bună dimineața, București!, Ore Deschise, Sens Unic, City Break;
3. Câştigătorii concursului se anunță în fiecare emisiune;
4. Premiile sunt oferite de partenerii Litera Mică, Corint junior, Compania de Librării București;
5. Premiile se acordă câștigătorilor vineri, 1 iunie 2018, între orele 16.00 – 19.00, în Parcul Lumea Copiilor, la cortul București FM. Premiile neridicate nu se pot acorda în alte interval orare.
6. Premiile se adresează copiilor cu vârste de până la 12 ani;
7. Un ascultător nu poate câștiga mai multe premii;
8. Premiile oferite NU pot fi echivalate in bani;
9. În cazul în care unul dintre castigatori renuntă la premiu sau nu intruneşte condiţiile de acordare a premiului, el nu poate avea alte pretenţii materiale sau morale;
10. Angajatii BUCURESTI FM si rudele acestora de gradele 1 si 2 nu au drept de participare la concurs
11. În conformitate cu legislaţia în vigoare, ORGANIZATORUL este obligat să facă publice numele câştigătorilor şi premiul acordat în cadrul acestui concurs.
ORGANIZATORUL se obligă, de asemenea, să respecte prevederile legii nr.677/2001 privind protecţia datelor personale stocate pe durata concursului. Ca atare, ORGANIZATORUL se angajează să asigure confidenţialitatea datelor personale ale participanţilor la acest concurs. Prin simpla participare la concurs şi furnizarea datelor personale, participanţii sunt de acord ca datele lor să intre în baza de date a ORGANIZATORULUI. La cererea expresă, în scris, a participanţilor, ORGANIZATORUL nu va mai folosi datele lor personale;
12. Dacă o situaţie de forţă majoră (aşa cum este ea definită legal)împiedică total sau parţial desfăşurarea concursului conform condiţiilor prevăzute în prezentul Regulament, Organizatorul va fi exonerat de răspundere pentru perioada afectată de situaţia de forţă majoră.

Prezentul Regulament se supune Regulamentului general pentru concursurile organizate de BUCURESTI FM!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.