Horoscop marti 29 mai

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop azi,  29 mai

BERBEC
Încă de dimineaţă suntetţi irascibili şi nu reuşiţi să detensionaţi relaţiile cu familia şi cu prietenii. Ar trebui să aveţi mai multă răbdare cu cei din jur.

TAUR
Ideile voastre nu sunt acceptate cu uşurinţă de oamenii apropiaţi. Spre seară veţi reuşi să va expuneţi părerile cu ceva mai multă convingere.

GEMENI
Se anunţă o zi plină pentru voi. Este posibil să faceţi câteva drumuri în interes de serviciu, spre nemulţumirea partenerului de viaţă.

RAC
Vă concentraţi atenţia asupra unei afaceri interesante şi neglijaţi relaţiile sentimentale. Partenerul de viaţă vă reproşează ca neglijaţi familia.

LEU
Concentrarea la serviciu va fi afectată de lipsa de comunicare cu colegii. Totuşi veţi rezolva cu succes o situaţie conflictuală la locul de muncă.

FECIOARĂ
Începeţi ziua plini de entuziasm şi vă simţiţi în stare să mutaţi munţii din loc. E un moment bun să începeţi o afacere.

BALANŢĂ
Luaţi o decizie pe grabă, însă se va dovedi a fi cea mai bună din ultima vreme. Rezultatele vor fi peste aşteptările voastre.

SCORPION
Cineva încearcă să vă descrie un viitor prea frumos să fie adevărat pentru proiectele voastre. Totuşi, sunteţi firi realiste şi nu lăsaţi nimic la voia întâmplării.

SĂGETĂTOR
Priviţi cu admiraţie o persoană care are mult mai multă experienţă decât voi în domeniul în care activaţi. Astăzi veţi învăţa lucruri extrem de utile pentru cariera voastră.

CAPRICORN
Sunteţi neobişnuit de sociabili şi căutaţi compania unor oameni care simt acelaşi lucru. Vă înconjuraţi doar cu oameni pozitivi astăzi.

VĂRSĂTOR
Este posibil să fiţi puşi pe drumuri toată ziua. Primiţi semne bune pe plan profesional şi sunteţi încântaţi.

PEŞTI
Vă bazaţi pe intuiţie si pe experienţa proprie şi bine faceţi. Reuşiţi să duceţi la bun sfârşit o problemă ce vă dădea bătăi de cap de multă vreme.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.