Horoscop luni 28 mai

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop azi,  28 mai

BERBEC
Viața socială capătă noi aspecte. Astăzi există posibilitatea să întâlniți persoane care vor avea o influență mare asupra voastră în viitor și care vă vor ajută să progresați.

TAUR
Sunteți nerăbdători să primiți niște vești de la o persoană apropiată. Sunt informații importante pentru voi, care pot schimba modul în care merg lucrurile acum, așa că nu vă puteți concentra la nimic altceva.

GEMENI
Este un moment bun să reluați legătura cu anumite persoane din trecutul vostru. Noile proiecte pe care vreți să le porniți sunt imposibil de finalizat fără ajutor.

RAC
Vă bucurați din plin de relația cu persoana iubită. Vă simțiți apreciați și iubiți, iar ziua s-ar putea încheia cu o cină romantică.

LEU
Comunicați cu ușurință astăzi și vă exprimați punctele de vedere fără probleme. Persoana iubită s-ar putea să nu aprecieze anumite replici dure, dar spre seară veți ajunge la o înțelegere.

FECIOARĂ
Este o zi importantă în ceea ce privește efortul intelectual. Se anunță un examen sau un test, dar nu trebuie să vă speriați pentru că v-ați pregătit din timp și totul va fi bine.

BALANȚĂ
Aveți o zi ieșită din comun. Toate vă merg bine și parcă nu vă vine să credeți că toate lucrurile se așează exact așa cum vă doreați.

SCORPION
Astăzi, surprinzător, spuneți tot ce vă deranjează.  Contrara așteptărilor, după avalanșa de cuvinte din partea voastră, atmosfera de la birou va fi una foarte bună.

SĂGETĂTOR
Vă implicați în tot felul de activități care vă vor oferi o plăcere sufletească deosebită. Veți fi mulțumiți de ce realizați și veți avea parte de liniște acasă.

CAPRICORN
Dați dovadă de multă răbdare și calm astăzi. Oamenii din anturajul vostru sunt cam insistenți, dar cu argumentele potrivite situația va fi în avantajul vostru.

VĂRSĂTOR
Sunteți mulțumiți de direcția în care evoluează lucrurile atât în viața personală, cât și în viața profesională . Veștile primite în  ultimele zile vă bucură  foarte mult.

PEȘTI
Relațiile cu cei din jur par a  fi cât  se poate de frumoase. Fiorii dragostei nu  vă vor ocoli astăzi.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.