Horoscop de weekend, 26 – 27 mai

București FM îti oferă predicțiile astrologice.

Horoscop de weekend, 26 – 27 mai

BERBEC
Plănuiți o excursie alături de câțiva prieteni, dar planurile vă sunt date peste cap din cauza cuiva care se alătură. Deși nu va face plăcere compania acelei persoane, va fi un weekend interesant.

TAUR
Sunteți tentați să vă faceți ordine în viața socială în aceste zile. Reluați legăturile cu anumite persoane, dar îi scoatei încet, dar sigur din viața voastră pe acei oameni care v-au arătat că nu vă sunt prieteni adevărați.

GEMENI
Aceste două zile vor reprezenta perioada voastră de liniște și relaxare. Veți face numai și numai ce vă place, o să dormiți mai mult, ba chiar o să vă relaxați într-un mod special.

RAC
Vă veți implica în activități deosebite care vă vor ajută să vă îmbunătățiți starea psihică, dar și cea fizică. Datorită acestei schimbări, veți avea energie pe care o veți investi în relația cu partenerul.

LEU
Dispuneți de o sumă de bani pe care sunteți dornici să o cheltuiți. Fie vă achiziționați un produs pe care îl căutați de multă vreme, fie vă schimbați garderoba, weekend-ul vă găsește la cumpărături.

FECIOARĂ
A venit momentul să vă faceți ordine în finanțe și să împărțiți banii pe categorii. La final veți fi încântați când o să observați că vă rămân bani și pentru un mic răsfăț.

BALANȚĂ
Este un weekend plin de surprize pentru voi. De la prieteni până la colegi de serviciu, toți vă vor arăta cât de mult vă apreciază și acest lucru vă dă o stare de bine.

SCORPION
Nu duceți lipsă de energie, așa că weekend-ul acesta nu faceți altceva decât să vă plimbați. Mergeți în locuri în care nu ați mai fost până acum, faceți lucruri pe care nu le-ați mai făcut și la final veți fi dornici să repetați experiențele.

SĂGETĂTOR
Vă ocupați de familie în aceste zile. Refuzați orice altă activitate și vă petreceți timpul alături de cei dragi. O seară liniștită cu discuții plăcute este fix ce aveați nevoie să vă apropiați din nou.

CAPRICORN
Sunteți dornici să luați parte la noi activități și intrați în discuție cu tot felul de oameni. Veți fi multumiți de noile proiecte pe care le începeți în această perioadă.

VĂRSĂTOR
Weekend-ul se anunță excelent pentru voi. Petreceți clipe de neuitat alături de cei dragi și aflați vești importante de la aceștia.

PEȘTI
Sunteți în plină ascensiune profesională. Dacă până acum simțeați că nu vă găsiți locul, acum este momentul să demonstrați că știți ce vreți și să faceți alegerile potrivite in carieră.

Lasă un răspuns