Prozatorii liceeni lansați de București FM și editura Eikon

Cartea celor 34 de tineri scriitori liceeni, ”Curse pentru vise”, a fost lansată într-o atmosferă de emoție și entuziasm pe scena Teatrului Excelsior din București.

Autorii, părinții lor, colegii și prietenii au umplut sala teatrului, au aplaudat, au fotografiat, au filmat și cu siguranță au visat un pic la viitor, întrebându-se pe ce alte scene îi vor mai vedea astfel, mândri și bucuroși, în anii care vor veni.

Înainte de festivitatea de premiere, am primit un dar cu toții, din partea teatrului Excelsior, minunata gazdă a evenimentului, spectacolul „Fluturii sunt liberi”, care ne-a transportat într-un alt registru al emoțiilor și al trăirilor sufletești.

Am avut mici discursuri pe scenă, unde au urcat 31 din cei 34 de proaspeți autori, am avut declarații sincere și spontane – „doamne, am așa niște emoții, că nici nu știu ce să spun” – chiar și promisiuni că vor merge înainte pe drumul care a început cu acest volum colectiv.

Gazdele lansării au fost Flavia Voinea, manager București FM, Ioana Brușten, realizator BucureștiFM și membru al juriului, și Valentin Ajder, directorul editurii Eikon. Echipa care a construit acest proiect este mândră că a participat la descoperirea unor posibili viitori literați, dar cu siguranță, a unor oameni frumoși!

Proza scurtă merită mai mult este un proiect al editurii Eikon, București FM și Inspectoratul Școlar al Municipiului București care va continua la următoarea ediție a târgului Gaudeamus al Radio România.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.