Multe goluri în etapa a 12 – a la Fotbal Sports Events!

În derby-ul serii vulpoii și-au demonstrat valoarea încă o dată, reușind să învingă Cyrom cu 5-4. Chiar dacă victoria a venit la limită, VTM a condus în mare parte ostilitățile, pe final cei de la Cyrom înscriind și apropiindu-se la un singur gol distanță.

Kruk, cu un joc consistent în continuare, se impune și în fața HP Inc. și, cu a patra victorie la rând, ajunge pe un nesperat loc trei în ierarhia clasamentului. Scorul final a fost 7-3.

UPC s-a prezentat la meciul împotriva Apa Nova în doar 4 jucători de câmp, astfel că diferența pe teren a fost una cât se poate de evidentă. Liderul nu a dorit să își menajeze adversarul și victoria cu 15-1 consfințește totodată și scorul campionatului.

Meciul dintre Radio România și Deloitte va fi reprogramat.

Bitdefender și NTT Data și-au surclasat adversarii, Claim respectiv HPE, diferența înregistrată pe tabelă fiind cât se poate de elocventă și arătând exact ceea ce s-a întâmplat pe teren. Am putut vedea 2 jocuri fără istoric, rezultatele fiind 11-0 și 12-1.

În derby-ul etapei Microsoft și Ing Bank se anulează reciproc și termină la egalitate 7-7. Am putut vedea un duel interesant, cu multe ocazii la ambele porți. După ce la pauză a fost tot egal, la trei, în repriza secundă cei de la Microsoft s-au detașat la 2 goluri diferență, dar nu au reușit să țină de rezultat și s-au văzut egalați.

Adobe câștigă la masa verde cu SAP astfel că în fruntea Ligii 2, trei echipe sunt despărțite de un singur punct, Adobe având și un joc mai puțin jucat. Cu siguranță ultimele etape vor fi extrem de disputate, urmând să decidă cele 2 echipe care vor promova direct.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.