VIDEO: Cu sinceritate despre lumea artiştilor

Invitatii emisiunii In comunitate au fost astazi actorii Ilinca Manolache, Ruxandra Maniu si Gabriel Răuță, toţi trei protagoniști ai spectacolului ”Artists talk” in regia Gianinei Cărbunariu, un spectacol inedit, interactiv unde artistii incearcă să ne spună mai multe decât pot să o spună de obicei prin interpretarea unui rol. Vom afla cum se raportează ei la personajele si rolurile pe care trebuie să le abordeze.

Spectacolul are multe ironii la adresa poveştilor din lumea artiştilor şi sunt luate la țintă ipocrizia, aroganța, injustețea, servilismul, strălucirile inutile ridicate la rang de artă. Artists Talk aruncă o găleată de apă rece peste costumele fistichii și scena lustruită pe care trebuie să calci cu botoșei de spital.

Sunt abordate și subiecte ale lumii noastre de azi precum retelele de socializare, revolutiile fiscale de tot felul, bucuriile, spaimele așteptările reale si virtuale.

Fiecare dintre invitati a vorbit cu sinceritate despăre rolul pe care il interpretează dar si despre ceea ce au invătat de la personajul căruia i-au dat viață în acest spectacol.

Vezi aici arhiva emisiunii În Comunitate.

Lasă un răspuns