Omrani, Nemec, Abang… şi-un cal maro… go, go Gigi

Aşa cum ne-a obişnuit în ultimii ani, după ce pierde campionatul la mustaţă cu cei mai buni jucători din întrecerea internă, patronul cu gura cea mai mare din Liga I, se sparge din nou în figuri. Ca de obicei, a anunţat că va lua mai mulţi jucători din Liga I după „pohta” inimii lui, că se va debarasa de încă vreo alţi opt care acum nu-i mai plac, după ce le-a oferit salarii de peste 15 mii de euro pe lună. Cel care şi-a umilit toţi antrenorii pe care i-a avut la echipă, probabil că se va debarasa şi de Nicolae Dică, latifundiarul din Pipera considerându-se prin ordinele date prin telefon pe parcursul meciurilor „cel mai bun technician” din România.

Echipa lui Gigi Becali , FCSB, nu mai are absolut nimic în comun cu jocul şi cu atitudinea a ceea ce au însemntat culorile roş-albastre. Sfidarea şi aruncarea cu bani atunci când este filmat de televiziuni, este imaginea care-i place, pentru că numai el este cel care îi ajută pe cei sărmani şi este singurul care dă bani cu două mâini lăcaşurilor bisericeşti. Adevăraţii stelişti suferă, pentru că imaginea celui mai important brand al fotbalului românesc, singura echipă care a câştigat Cupa Campionilor, tinde să cadă în derizoriu, iar mai multe nume din echipa de aur de atunci, au căzut deja la rândul lor în dizgraţia celui care iubeşte mai presus decât orice cultul personalităţii.

Iată şi câteva din declaraţiile cu care ne-am obişnuit la final de campionat, declaraţii pe care Gigi Becali le dă despre schimbările de la echipă : ,,Astăzi am primit pe Whatsapp… semnătura lui Omrani este falsă, nu este a lui. E o analiză judiciară. Trebuie să mă sune agentul să facem conferinţă video cu Omrani. Deci el normal e liber de contract. Şi îl iau.
Azi am vorbit cu impresarul lui Nemec. Au cerut o ofertă mai bună decât aia din iarnă, i-am spus că e ultima şi că e valabilă până la 1 iunie. Eu am trei atacanţi… şi o să vină doi. Omrani, Abang şi Nemec.. Îl avem pe Qaka. Avem cinci mijlocaşi centrali”, a mai declarat Becali, la Digi Sport.

Patronul FCSB-ului a anunţat şi lista neagră pe care a întocmit-o la finalul play off-ului: ,,O să plece opt jucători: Stăncioiu, Artur Jorge, Găman, Cristi Tănase, Larie, Teixeira, Alibec şi mai e unul, dar nu pot să vă spun cine e. Cu Găman şi Teixeira să vorbim, să vedem dacă vor să rămână. Ce să mai facem cu Adi Popa? Să vedem cu Florentin Matei. Mai iau unul sau doi fundaşi centrali. Nu ştim pe cine… să găsească fundaşi centrali”, a mai spus patronul FCSB-ului la acelaşi post de televiziune.

Lasă un răspuns