Meciurile frumoase şi atmosfera prietenoasă au continuat şi în etapa a 6-a la Tenis de Masa Sports Events!

Marți seară s-au disputat meciurile etapei a şasea din cadrul Campionatului de Tenis de Masă Sports Events.

Grupa A a început cu NOBEL, care au jucat cu HPE. Meciul a fost foarte frumos, iar la final scorul a inclinat decisiv balanta spre Nobel aratand 4-1. La simplu, schimbul de mingi a avut loc intre Bianca Negru, Claudiu Balta, Stefan Dragan (NOBEL) contra lui Andrei Georgescu, Andrei Toader, Victor Mladin (HPE). La meciul de dublu au participat echipele formate din Claudiu Balta – Stefan Dragan versus Andrei Mladin – Andrei Georgescu.

La masa alaturata CYROM ROMANIA nu reusesc sa alinieze minim 3 jucatori si astfel castiga WIPRO ROMANIA 1 cu scorul de 5-0.

Cel mai scurt meci s-a disputat intre TELEKOM ROMANIA si ADP. De teama sa nu piarda, astazi TELEKOM a dat tot ce au putut mai bun si castiga o victorie clara cu scorul de 5-0. La simplu s-au ambitionat pentru victorie Anisoara Calin, Alexandru Chirica, Marius Tanasov (TELEKOM ROMANIA) si Radu Marinescu, Cristian Radu, Leonard Chiru (ADP). Meciul de dublu si cel care a incheiat scorul s-a disputat intre Anisoara Calin – Sorin Sasarman si Radu Marinescu – Catalin Andrei.

Inca un scor clar de 5-0 a fost si in meciul dintre HP INC ROMANIA 1 si ADOBE ROMANIA, cei din urma mentionati fiind castigatorii. Meciurile de simplu i-au chemat la duel in ordine pe Alin Tanasie, Ionut Pelin, Costel Stancu (HP INC ROMANIA 1) contra lui Daniel Niculae, Bogdan Sandu, Paul Chibulcuteanu (ADOBE ROMANIA). La dublu s-au intalnit Ionut Pelin – Lucian Vasile si Uzoma Ogbonna.

In grupa B se simte un usor inceput de vacanta, cateva meciuri castigandu-se astazi la masa verde. Dintre ele enumeram WIPRO ROMANIA 2 – MICROSOFT 0-5 si SAP ROMANIA – OPTAROS 0-5.

Astfel, meciurile din grupa incep cu cel dintre echipele GENPACT ROMANIA si GOTHAER ASIGURARI 2. Dupa un schimb de mingi foarte interesant, scorul a inclinat spre ultimii mentionati care castiga meciul cu 4-1. La simplu s-au prezentat in ordine Iulian Praf, Paul Padureanu, Mirela Stoicescu (GENPACT ROMANIA) si Ionut Rosu, Ionut Cornila, George Enescu (GOTHAER ASIGURARI 2). In meciul de dublu GENPACT ROMANIA a profitat de relaxarea echipei adverse si reuseste o victorie, dar nu a fost suficienta. Echipele angrenate in meci au fost Mirela Stoicescu – Paul Padureanu si Alexandru Damian – Ionut Cornila.

Ultimul meci din aceasta seara a fost o reprogramare si s-a jucat intre OPTAROS si GOTHAER ASIGURARI 2. Meciul a inceput foarte echilibrat, dar dupa primele doua dispute, GOTHARE ASIGURARI 2 se detaseaza si castiga cu scorul de 4-1. Meciurile de simplu i-au adus fata in fata pe Alexandru Vint, Mihai Coman, Mihai Pintilie cu Alexandru Damian, Ionut Cornila, Ionut Rosu, iar la dublu s-au intalnit Mihai Coman – Mihai Pintilie si George Enescu – Alexandru Damian.

Nu ratați meciurile din etapa urmatoare ale celui mai interesant campionat dedicat exclusiv companiilor din București marca Sports Events.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.