Horoscop joi 24 mai

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop azi,  24 mai

BERBEC
Sunteți îngrijorați în privința unei situații incerte la locul de muncă. O să fiți promovați sau primiți o nouă sarcină. Indiferent de variantă, voi o să fiți avantajați.

TAUR
Faceți bilanțul resurselor financiare și ajungeți la concluzia că este important să cheltuiți mai puțin, pentru că se anunță câteva evenimente costisitoare în perioada următoare.

GEMENI
Aveți atât de multe planuri, încât vă împotmoliți când realizați că ați început prea multe și nu aveți timp să le duceți la bun sfârșit.

RAC
Acordați mai multă atenție acțiunilor care pot afecta viitorul vostru pe termen lung. Graba strică treaba.

LEU
Cheia fericirii voastre astăzi constă în petrecerea timpului cu partenerul de viață, așa că terminați cât mai repede activitățile de la job pentru a ajunge rapid acasă.

FECIOARĂ
Au loc schimbări de bun augur în viața voastră și le primiți cu brațele deschise. Un amic vă oferă o idee pentru o scurtă vacanță și îi luați sfatul în serios.

BALANȚĂ
Sunteți foarte sociabili și cunoașteți oameni noi ce se dovedesc a fi exact genul vostru de prieteni. Acesta poate fi începutul unei relații speciale.

SCORPION
Ați intrat într-o perioadă foarte romantică. Vreți să stați mai mult cu partenerul de viață și puneți la cale ceva special pentru el. O să rămână cu o părere extrem de bună despre tot ceea ce ați făcut.

SĂGETĂTOR
Vă apucă un dor nebun de cineva. Din păcate, persoana se află la mare depărtare, dar asta nu vă oprește să vă urcați în mașină și să îi faceți o vizită.

CAPRICORN
Încercați să faceți ceva ce v-ar putea îmbunătăți starea financiară pe viitor. Fiți atenți la riscurile la care vă expuneți, pentru că în dorință de a fi bine riscați să faceți un pas greșit.

VĂRSĂTOR
Vă simțiți foarte bine în ultima perioadă. Acest lucru se datorează și unui regim alimentar mai sănătos, așa că e cazul să treceți la nivelul următor și să faceți mai multă mișcare.

PEȘTI
Sunteți mulțumiți de felul în care evoluează lucrurile și continuați pe drumul pe care ați început să mergeți. Ajutorul de care o să aveți parte o să vă surprindă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.